Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Matchguide inför kvällens match IBF-Falun mot Storvreta

12 oktober 2018 11:34

Vi ser fram emot en härlig innebandyfest ikväll när vi välkomnar er till toppmötet i SSL mellan IBF Falun och Storvreta. Här följer en del information kring biljetter, parkering och annat att tänka på för er som kommer till matchen i Jalas Arena.


Här är en liten guide inför kvällens match i Jalas Arena.

Biljetter: Köper ni direkt via https://ibffalun.ebiljett.nu/Home/tickets/74/False

Ett mindre antal biljetter kommer att vara tillgängliga att köpa vid entrén, men för att vara säker på din plats, köp förköp!

Parkering: Det finns bra med parkeringsmöjligheter kring Jalas Arena och på Lugnetområdet. Tänk på att det är betalparkering närmast Jalas Arena och Lugnethallen. För fri parkering hänvisar vi till den stora parkeringen på långsidan av ishallen.

Servering: Det finns goda möjligheter att köpa förtäring, kaffe, läsk, korv och godis i någon av våra kiosker inne i Jalas Arena. Vi har servering under läktaren på kortsidan, även uppe på läktarna på långsidorna har vi försäljning. Bra att tänka på i paus när det är många personer som snabbt vill handla.

Toaletter: Det finns toaletter inne i arenan, under läktaren på kortsidan där ni även hittar kiosk och servering.

Supportershop: Vi har nu fyllt på i vår shop som ni hittar inne i Jalas Arena. Där kan ni köpa allehanda IBF-souvenirer och årets matchtröjor.

50/50 lotter: Passa på att köpa 50/50 lotter av våra försäljare som ni hittar inne i arenan, och vid entrén. Hälften av lottförsäljningen tillfaller en vinnare!

Luckyshot: För dig som köper 50/50 lotter finns även möjligheten att bli den lycklige vinnaren av "Luckyshot". Där får du skjuta en straff på en uppsatt pappfigur. Gör du mål vinner du en iPhone X!