HUVUDPARTNERS
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_2-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_3-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_4-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_7-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_9-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_byggpartner-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_unihoc-logos-wfc-2018-2-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_hagnor-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_jalas-png_sImg
Marknad - Publikmatchen Företag - ctl00_cph1_f_miljonaren-png_sImg

Publikmatchen Företag

semi_1_1.jpg

Nu är det dags igen för den traditionella Publikmatchen! Foto: event-bilder.se

En av IBF Faluns absolut viktigaste tillgångar är våra fantastiska supportrar och samarbetspartners. Utan Er skulle vi inte kunna bedriva vår verksamhet och vi skulle heller inte nå de framgångar vi gjort genom åren.

Som vanligt kan du som företagare även i år bidra med en punktinsats och stödja vår föreningen i "Publikmatchen". Precis som vanligt bidrar man med en summa per åskådare som besöker matchen.

När och var spelas matchen?
Årets matcher spelas mellan IBF Falun-Strömsbro (Dam) och IBF Falun-Mullsjö AIS lördagen den 10 februari i Jalas Arena. Matchstart dam 15:15, herrarna startar 18:30. 

Hur mycket kan jag skänka? 
Som företagare har du möjlighet att stötta föreningen med 1,3,5 eller valfritt antal kronor för varje åskådare som är på plats. Ta med dina kunder, leverantörer och anställda på en oförglömlig eftermiddag i Jalas Arena genom att välja något av våra paket Platina, Guld, Silver och Brons.

Vad kommer pengarna att användas till? 
Publikmatchen är en viktig del för att vi skall kunna fortsätta erbjuda innebandy och elitidrott av allra högsta kvalitet, både på dam och herrsidan, under lång tid framöver.

Pengarna går oavkortat till att stärka vår sportsliga satsning för vår dam- och herrverksamhet! 

Vem kan vara med och skänka pengar? 
Svaret är enkelt, alla som vill kan deltaga.

Hur deltar jag?
Du gör det enklast genom att kontakta kansliet

Betalning
Sker genom faktura som skickas några dagar efter matchen. 

Vad får jag om jag är med och skänker? 
Publikmatchen är ett initiativ för att generera intäkter till föreningen och i samband med matchen är det fri entré. Förutom att du är garanterad innehållet i valt paket så bidrar du till fortsatta framgångar och en stor innebandyfest.

Vart vänder jag mig om jag har någon fråga? 
Har du frågor eller funderingar som berör insamlingen vänder du dig till kansliet:

Alla som är med och bidrar till Publikmatchen

platina.png Platina

 

Valfritt belopp över 5 kr per åskådare. Ni är med i utlottningen av en lyxig vinprovning för 10 personer på Smak & Mera i Falun, en heldag med IBF Falun och en matchtröja som är inramad och signerad. Till matcherna får ni biljetter efter önskemål och middag för 4 personer samt en "efter matchen rapport" ifrån damerna och en ”inför matchen presentation” av herrarna. Sist men inte minst får ni er logotype i färg på den halvsidesannons föreningen sätter ut i Dalarnas Tidningar efter matcherna samt att det visas på jumbotronen under match.

 guld.pngGuld

 

5 kr per åskådare. Till matcherna får ni biljetter efter önskemål och mat för 4 personer samt en "efter matchen rapport" ifrån damerna och ”inför matchen presentation” av herrarna. Ni är även med i utlottningen av en föreläsning av klubbchef, herr och damtränare samt ett matchvärdskap under slutspelet. Ni är också med i utlottningen av en inramad och signerad matchtröja. Sist men inte minst får ni er logotype i färg på den halvsidesannons föreningen sätter ut i Dalarnas Tidningar efter matcherna samt att det visas under matcherna på jumbotronen.

 silver.pngSilver

 

3 kr per åskådare. Till matcherna får ni 10 biljetter och mat för 2 personer samt en "efter matchen rapport" ifrån damerna och ”inför matchen presentation” av herrarna. Ni är även med i utlottningen av fem signerade matchtröjor. Sist men inte minst får ni er logotype i färg på den halvsidesannons föreningen sätter ut i Dalarnas Tidningar efter matcherna samt att det visas på jumbotronen under matcherna.

 brons.pngBrons

 

1 kr per åskådare. Till matcherna får ni 10 biljetter för 10 personer och förtur på fler bokningar om så önskas. Ni är även med i utlottningen av fem signerade matchtröjor. Sist men inte minst får Ert företag företagsnamnet visas i skrift på den halvsidesannons föreningen sätter ut i Dalarnas Tidningar efter matcherna samt att det visar på jumbotronen under matcherna.


IBF Falun
Lugnetvägen 3b
791 31 Falun
Tel: 023-203 10

 

IBF TWEETS