Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Matchkollen: IBF Falun - Mullsjö AIS

17 november 2021 16:00

I en viktig match för att haka på toppen möter IBF Falun serieledande Mullsjö AIS i Nyhemshallen. Martin Florin ger oss förutsättningarna inför matchen!


IBF Falun hade det tuff i helgen med en uddamålsförlust mot nykomlingarna Hagunda, men redan ikväll får man chansen till revansch. Matchen spelas mot Mullsjö klockan 19:00 i Nyhemshallen, med alla förutsättningar för att bli en riktig toppmatch. Mullsjö har startat säsongen starkt och trots vissa tunga spelarförluster leder man serien efter åtta omgångar. Falun har än så länge blandat och gett, men när man får spelet att stämma så visar man varför laget är favoriter till årets SM-guld. Båda lagen gillar att spela en snabb och intensiv innebandy, men IBF Falun har haft övertaget senaste säsongerna med åtta vinster på tio matcher. Båda trupperna innehåller en härlig mix av finlirare och hårdjobbande spelare som mött varandra många gånger både i seriespel- och sltuspel. Det är svårt att hitta en mer spännande match i veckans SSL-omgång!

Mullsjö

Tabellplacering: 1a Form: V-F-V-V-V

Målskillnad: 59-43

Poängligaledare: Sebastian Palmqvist (20)

Målkung: Kim Ganevik (13)

Assistkung: Sebastian Palmqvist (12)

Buse: Leo Olsson (4 minuter)

Spelare att hålla koll på: Från sin högerkant styr Sebastian Palmqvist Mullsjös powerplay med stor framgång. Fem poäng i numerärt överläge är bäst i serien och hans totalt 20 poäng ger honom en femteplats i poängligan. Stabil center som är stark både offensivt och defensivt.

IBF Falun

Tabellplacering: 7a

Form: F-V-V-F-F

Målskillnad: 54-42

Poängligaledare: Omar Aldeeb (16)

Målkung: Alexander Galante Carlström (11)

Assistkung: Omar Aldeeb (11)

Buse: Emil Kalentun (20 minuter)

Spelare att hålla koll på: Inget poäng senast mot Hagunda, en måltjuv som Alexander Galante Carlström hatar den känslan och kommer nu vara livsfarlig mot Mullsjö. Gjorde två mål senast lagen möttes, blir det fler nu?