Lördag
08 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
19 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 2 matcher
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 2 matcher
Onsdag
23 Nov 1 match
Fredag
25 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Onsdag
30 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Torsdag
08 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 2 matcher
Tisdag
20 Dec 1 match
Onsdag
21 Dec 1 match
Tisdag
27 Dec 1 match
Fredag
30 Dec 1 match
Fredag
13 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match

IBF Falun förstärker organisationen med aktivitetsansvarig

17 augusti 2022 11:00

Cuper och innebandycamper har under många år varit stora och viktiga aktiviteter för IBF Falun vid sidan av den renodlade elitverksamheten. Efter två års pandemiuppehåll och ett återstartsår första halvan av 2022 tar nu föreningen sats för att utveckla dessa områden. Organisationen förstärks med en aktivitetsansvarig som får ett övergripande projektledaransvar. Vi är glada att hälsa Joacim Svensson varmt välkommen!


”Det känns riktigt bra och roligt att få börja jobba för Sveriges bästa innebandyförening!”, säger Joacim själv om sin nya roll. ”Otroligt inspirerande att få vara med och utveckla verksamheten framåt. Jag ser framemot att skapa nya kontakter och möjligheter för IBF Falun att växa ytterligare.”

Förutom övergripande ansvar för planering och genomförande av befintliga aktiviteter som cuper och camper så finns även planer på att utveckla och utöka utbudet med fler aktiviteter och även där blir rollen som aktivitetsansvarig viktig. ”IBF Falun som förening har höga ambitioner, både på och utanför banan”, säger klubbchef Daniel Lindkvist. ”Rent sportsligt vet vi att vi alltid är långt framme och målsättningen är alltid naturligt hög. Organisatoriskt har vi mycket att utveckla och att få in en resurs som kan arbeta dedikerat med cuper, camper och andra ”kringaktiviteter” har varit högt på önskelistan länge. Att vi nu får in Joacim, som kommer med en gedigen erfarenhet av sporten och den här typen av arrangemang från många olika roller känns väldigt bra och jag är övertygad om att han kommer att vara starkt bidragande till att vi tar steg vad gäller att utveckla framförallt cuper och camper men även andra former av aktiviteter”, säger Daniel.

Joacim har haft flera olika roller inom innebandyn, som spelare, tränare, domare, utbildare, scout för U19-landslaget och nu alltså som aktivitetsansvarig. Tjänsten är på 50 % och kommer att kombineras med en 50 % tjänst som administrativt ansvarig inom akademiföreningen IBF Falun Utveckling.

”Innebandy är en idrott som haft en stor betydelse för mig under i stort hela mitt liv. Jag har spenderat många timmar av min fritid i Guide Arena på kvällstid, och att nu få jobba i hallen med innebandy på heltid är en dröm som går i uppfyllelse. Jag tror det finns stora utvecklingsmöjligheter med våra olika event och vårt samhällsengagemang som ska bli spännande att ta tag i.
Det kommer bli otroligt kul att sätta fart och påbörja arbetet för att genomföra säsongen 22/23.”, avslutar Joacim.

Kontakt

Joacim påbörjar sin tjänst den 16 augusti och nås på tfn 070-302 77 79 eller e-post [email protected]