Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Pregame-erbjudande: Matchbiljett, mat & dryck både lördag & söndag!

25 mars 2022 13:20

Vår bästa tid är nu! Slutspelen i SSL Herr och Dam är igång och stämningen har varit elektrisk i Guide Arena i herrarnas inledande två kvartsfinaler på hemmaplan. Helgen bjuder på dubbla kvartsfinaldrabbningar på hemmaplan, vi laddar för publikfest och nu har vi ett fint erbjudande till dig som vill ladda för match!


Imorgon lördag tar damerna emot Endre i kvartsfinal 2. Efter seger i match 1 på bortaplan har tjejerna chans att ta ett järngrepp om serien med 2-0 i matcher och matchboll på Gotland på måndag och ditt stöd betyder allt! På söndag vänder herrarnas kvartsfinalserie tillbaka till Mästarnas stad och beroende på hur det går ikväll så är det antingen med chans att avancera till semifinal eller med 2-2 i matcher och viktigt att sätta sig i förarsätet.

Tillsammans med Lugnetrestaurangen har vi tagit fram ett pre-gameerbjudande där du som vill ladda inför match kan köpa matchbiljett, hamburgertallrik och ett glas öl, vin eller alkoholfritt alternativ för endast 195 kr (dam)/225 kr (herr). På söndag inför herrarnas match bjuds det dessutom på liveunderhållning i restaurangen när Mathias "Biffen" Larsson och hans akustiska gitarr framför sina favoritlåtar. Såväl originalmusik samt väl valda covers brukar dyka upp i låtlistan.

En fullmatad helg står alltså inför dörren och förhoppningsvis kröner vi den med två segrar för våra rosa hjältar. Kom och var med och lyft lagen, med stödet från Guide Arenas läktare är allt möjligt. Resan mot guld gör vi tillsammans, för tillsammans är vi IBF Falun!

Köp din pre-gamebiljett här!