Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Biljettsläpp till IBF Falun - FBC Kalmarsund

27 december 2021 16:11

Måndag kl 18:00 släpper vi de sista tillgängliga biljetterna till onsdagens match mot FBC Kalmarsund. P g a de nya restriktionerna kommer vi endast att kunna ta in ca 700 åskådare i Guide Arena så länge dessa gäller och till onsdagens match släpper vi nu 50 biljetter till försäljning.


Observera att;

  • alla ni som redan har biljett (säsongskort, partnerkort eller redan köpt biljett) ska ha fått en ersättningsbiljett per mail. Om ni inte fått någon ersättningsbiljett, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er.

  • krav på vaccinpass för alla som fyllt 18 år gäller. Kontroll av vaccinpass samt legitimation sker i entrén och vi ber er att ha dessa förberedda och tillgänliga när ni kommer till entrén för smidigast möjliga inträde och undvikande av köbildning.

  • vaccinpasset måste ha giltigt datum. Kontrollera detta i tid innan du kommer till matchen. Om ditt vaccinpass gått ut i datum, besök covidbevis.se för att uppdatera.

  • ni tills vidare kan vara placerade på andra platser än era ordinarie. Detta för att på bästa sätt kunna anpassa oss efter restriktionerna.

  • vi ber er vänligen att respektera de platsangivelser ni fått på era ersättningsbiljetter eftersom vi annars riskerar att bryta mot de restriktioner som för tillfället råder.

  • vår entré och säkerhetspersonal på plats arbetar för att vi ska kunna genomföra evenemanget i enlighet med gällande smittskyddsåtgärder. Dessa är en förutsättning för att vi ska tillåtas ha publik på våra arrangemang och vi ber er att bemöta dem i sitt arbete på ett trevligt sätt.

Vi hade alla självklart hoppats att kunna genomföra säsongen helt utan begränsningar och restriktioner. När nu så inte är fallet får vi göra det bästa av situationen och hoppas på er förståelse och överseende med sådant som eventuellt krånglar. Varmt välkomna till Guide Arena!