Måndag
19 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Måndag
02 Apr 1 match
Onsdag
04 Apr 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Måndag
09 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Lördag
21 Apr 1 match
Onsdag
19 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Söndag
30 Sep 1 match
Onsdag
03 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Fredag
12 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Söndag
04 Nov 1 match
Onsdag
07 Nov 1 match
Lördag
10 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Onsdag
19 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match

Rasmus Enström har fullt fokus på att vinna mot Storvreta

11 oktober 2018 16:34

Minnet från det tunga nederlaget i SM-finalen i våras sitter fortfarande kvar hos spelarna i IBF Falun.

– Det är klart att det här är en match vi vill vinna, det blir ju också den riktiga värdemätaren på var vi står någonstans, menar lagkapten Rasmus Enström.


Vi träffas i Jalas Arena strax före träningen dagen före matchen mot Storvreta.

– Egentligen vill man ju inte träna nu, man är ju så fokuserad på matchen att man inte vill bli störd på något sätt, förklarar Rasmus Enström.

När man hör honom prata om säsongen så här långt, SM-finalen i våras och den nu stundande matchen mot ärkerivalen Storvreta så ser man i hans ögon vad han menar. Det är en lagkapten som har absolut full koncentration och fokus på att visa vilket lag det är, som också ska vara det ledande laget i ligan.

Köp din biljett till matchen här: https://ibffalun.ebiljett.nu/Home/Tickets/74/false

IBF Falun och fredagens motståndare Storvreta har varit de stora giganterna i svensk innebandy under många år. Lagen har i stort sett prenumererat på en plats i SM-finalen där något av lagen allt som oftast stått som segrare. Senast alltså Storvreta och året innan det, ja då var det IBF som fick lyfta bucklan.

– Visst, det här är ju lite av en tuppfäktning som väntar, inget av lagen kommer att vilja vika ner sig i en sådan här match, menar IBF-kaptenen och jämför matchen lite med den spanska fotbollsligans "El Clasico", mötet mellan Barcelona och Real Madrid.

Tidigare i veckan tog förbundskapten Mikael Hill ut truppen till nästa helgs Euro Floorball Tour i Uppsala. Ett landslag där 13 av 22 spelare återfinns i just Falun och Storvreta, sju från IBF och sex från Storvreta.

– Nu är det fullt fokus på den här matchen sen blir det EFT nästa helg, men där ligger sen huvudfokuset på VM i Prag i december, avslutar Rasmus Enström.