Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Jalas Floorball Cup 2020 ställs in på grund av Covid-19

17 april 2020 12:30
Nyhet

Ungdomsidrott ska vara glädjefyllt och Jalas Floorball Cup har ambition att vara en samlingsplats där barn och ungdomar får möjlighet att uppleva en rolig helg tillsammans där man får syssla med något av det roligaste som finns – spela innebandy.


Som arrangörer har vi ett tungt ansvar vad gäller att efter bästa möjliga förmåga tillse att cupen kan genomföras på ett tryggt och säkert sätt. Spridningen av Covid-19 har, för oss liksom för hela samhället, inneburit stor osäkerhet kring om detta skulle vara görligt. Vi har löpande följt utvecklingen av situationen och tagit del av myndigheternas information för att försöka fatta ett så välgrundat beslut som möjligt. Med respekt för deltagande lags planering och det läge samhället befinner sig i har vi tvingats fatta beslut om att Jalas Floorball Cup 2020 inte kan genomföras som planerat.
Både vi som arrangörer och deltagande lag såg fram emot den bästa upplagan av Jalas Floorball Cup någonsin och beslutet att inte spela som planerat är tungt att fatta, samtidigt som ingen vill riskera att bidra till ökad smittspridning av Covid-19. Virusets utbrott och spridning är en uppenbar Force Majeure-situation som varken arrangörer eller deltagande lag på något sätt kunnat förutse eller påverka. Anmälan till Jalas Floorball Cup kommer därför att flyttas och vara gällande till cupen 2021 som spelas den 13-16 maj nästkommande år. Anmälningsavgiften till 2021 kommer att vara högre än i år, men givetvis betalar de lag som nu är anmälda ingen extra avgift.

Vi vill tacka alla fantastiska lag med ledare, spelare och föräldrar för er förståelse och ert samarbete. I den svåra situation som råder är den en förutsättning för att vi, efter viruskrisens bedarrande, fortsatt ska kunna ha den rika och blomstrande idrottsrörelse som våra barn och ungdomar förtjänar.

Vid frågor, kontakta; Mats Andreasson E-post: [email protected] Tfn: 073-645 61 12