Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Thomas Holmgren inför semifinalerna

2 april 2022 11:00

Det blev till slut en bekväm seger mot Mullsjö i kvartsfinalen och nu återstår ett hinder innan SM-finalen, Storvreta i semifinal. Matcherna mellan lagen blir ofta jämna och små detaljer kan avgöra, men IBF Faluns tränare Thomas Holmgren vet hur han vill ha matchserien: ”Vi vill få Storvreta att spela vårt spel”.


Seger i kvartsfinalen mot Mullsjö med 4-1 i matcher. Vad ger du er insats i betyg?

Det är en fyra måste jag säga. Vi gör det väldigt bra i vissa matcher tycker jag. Vi växer oss in i slutspelet mer och mer för varje match som spelas och har en bra känsla i laget nu. Vi har gjort det bra, förutom i första bortamatchen mot Mullsjö. Den förtjänade de att vinna och vi kom inte upp i nivå i den matchen.

Vad är du mest nöjd med i matcherna mot Mullsjö?

Jag tycker att vi börjar närma oss en väldigt bra nivå när det gäller de beslut vi tar på planen. Vi blir smartare och smartare i vårt presspel och i vår återerövring av bollen.

Det blev Storvreta i semifinal. Hur går dina tankar kring det?

Det är superkul att det blev Storvreta i semin. Det ska bli otroligt kul att få göra upp i en bäst av sju-serie mot Storvreta, det var ett tag sen vi mötte dem i en sådan situation senast, det är på tiden att vi får göra det tycker jag.

Hur ser förberedelserna ut inför semifinalerna?

Nu i veckan körde vi mycket återhämtning första dagarna, sedan trappade vi upp mer och mer från i onsdags och har kört mer ordentlig innebandy. Vi har fokuserat en del på special teams och haft lite teori om Storvreta för att vara så förberedda som möjligt inför semifinalerna.

Vad blir nyckeln i semifinalserien för att vinna?

Vi vill få Storvreta att spela vårt spel.

Vem tror du blir Faluns semifinal-joker?

Emil Lundmark!

Biljetter till semifinal 1 och 3 hittar du här!