Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Fredag
14 Jan 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Lördag
05 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 2 matcher
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match

Dags för seriepremiär för damerna

19 september 2019 14:31
Seriepremiär

Med en stor portion erfarenhet i bagaget och med spännande nyförvärv ser IBF Faluns damer nu fram emot att ta sig an en ny säsong.

  • Vi jobbar i en härlig förening där vi alla med starka och tydliga krafter vet vad vi vill uträtta. Jag tror verkligen stenhårt på den här föreningen och laget som nu går in i seriespelet. Orden kommer från Danne Dalbjer, tränare och sportchef för damlaget.

Försäsongen för laget inleddes redan i maj med träning 4-5 dagar i veckan under ledning av fystränaren Madde Karlsson. I augusti åkte laget traditionsenligt ner till Prag för turneringen Tjeck Open vilket också var ett utmärkt tillfälle att svetsa ihop spelare och ledare till en stark lagmaskin.

Inför den här säsongen har tränaren Danne Dalbjer även axlat rollen som sportchef för laget. Hur ser du på försäsongen när den nu summeras och ni går in i seriespelet?

  • Det har ju handlat mycket om att sätta ihop en bra och stark trupp av spelare och bygga om i organisationen kring laget, det är ett pussel som måste läggas för att få ett starkt lag med både spelare och ledare att växa fram.

En försäsong där alltså inte resultaten i matcherna har stått i fokus och varit det viktigaste, men även där har det sett riktigt bra ut.

  • Jag tycker att vi från första matchen nere i Prag under Tjeck Open har hållit en mycket hög nivå, nyförvärven har kommit in bra i laget och vi fick en bra känsla i truppen direkt, berättar Danne.

Laget blev utslagna i kvartsfinalen i Prag mot de Tjeckiska mästarna efter straffar, men på vägen fram dit slog man även ut ett SSL-lag i form av Malmö.

Försäsongen har även bjudit på två matcher mot bästa tänkbara motstånd nämligen Kais Mora. Två matcher som båda slutat med uddamålsförluster men där spelbilden och prestationen från laget gav tydliga positiva signaler inför seriestarten.

  • Absolut har vi en mycket positiv känsla i truppen när nu allvaret drar igång. Vi har en en riktigt bra kapacitet i det här laget, men det ska spelas om det. Men där känner jag mig trygg, vi är en förening som långsiktigt jobbar mot ett tydligt mål, och dit vill vi nå, säger Danne Dalbjer avslutningsvis. På lördag 21:a september inleds seriespelet med match hemma mot Bele/Barkarby 16.00.

Biljetter till damernas premiär bokar du här!