Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Lisa Svarfvar förlänger med IBF Falun

31 mars 2022 18:30

IBF Falun lägger ytterligare en pusselbit till nästa års lagbygge. Lisa Svarfvar tecknar ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2022/23.


”Det är en bra känsla jag har i kroppen”, säger huvudpersonen själv om avtalsförlängningen. ”Jag tycker att jag kommit bra in i laget och gillar det vi bygger tillsammans både på träning och match.”

Lisa Svarfvar anslöt, likt systern Lina och lagkamraten Moa Gustafsson från KAIS Mora inför den här säsongen. I och med att Lisa nu också förlänger avtalet står det klart att samtliga tre fortsätter i IBF Falun.

”Det var ett lätt beslut att stanna i Falun. Man vill alltid spela i ett lag som har högt uppsatta mål. Det är även viktigt att må bra utanför banan och både jag och min sambo trivs bra i staden”, säger Lisa.

Säsongen startade knackigt för IBF Falun men efter jul har laget gått starkt och har nu chans att ta sig till den första semifinalen sedan 2010.

”Jag ser säsongen som en trappa. Vi har tagit kliv för varje träning och match. Vi har fått in en bra struktur och byggt upp en vinnarmentalitet i laget. För min egen del tycker jag inte att det har varit dåligt, men lite jämnare prestationer hade varit bra”.

Det blev tangerat personligt poängrekord (26 poäng) och din målmässigt bästa SSL-säsong (15 mål). Har vi sett den bästa Lisa Svarfvar eller finns det fler nivåer att nå?

”Jag tycker själv att jag gör en okej säsong men det finns absolut mer att ge. Som jag var inne på, lite jämnare prestationer säsongen igenom så blir det bra!”

Ikväll spelas kvartsfinal fyra i matchserien mot Endre. IBF Falun leder med 2-1 i matcher och har chans att avancera till semifinal.

”Jag tycker att vi har stor chans att ta oss vidare till semi!”, säger Lisa. ”Följer vi vår matchplan och har rätt inställning till uppgiften så har jag en fin känsla av att det kommer att gå vår väg. Vi kan dock inte göra det själva utan hoppas på en stor publik som kan stötta oss fram till vinst idag!”, avslutar Lisa Svarfvar.