Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Holmgren inför Warberg borta - "Vi måste gå ut och kämpa och göra jobbet.”

7 mars 2020 19:12
Inför match

Seriespelets sista bortamatch spelas nere i Warberg som redan åkt ur SSL. IBF Falun åker enligt Thomas Holmgren ner med ett fokuserat gäng: ”Vi får inget gratis imorgon bara för att Warberg åkt ur serien redan. Vi måste gå ut och kämpa och göra jobbet.”


Tre poäng mot Växjö senast innebar nytt poängrekord i SSL, har ni hunnit fira rekordet eller är det något man får göra efter säsongen?
-Vi åkte gokart tillsammans igår och käkade lite god mat. Vi hade det väldigt trevligt ute i Vikmanshyttan på gokart-banan. Men vi har inte firat mer än så.

I morgon ställs ni mot Warberg som redan åkt ur serien, vad har du för tankar om matchen?
-Det är alltid lurigt med matcher av den här sorten. Vi går och väntar på att slutspelet ska börja samtidigt som de vill avsluta säsongens sista hemmamatch på ett bra sätt. Vi får inget gratis imorgon bara för att Warberg åkt ur serien redan. Vi måste gå ut och kämpa och göra jobbet.

Ni har också chans att slå ert eget målrekord i SSL, är det något ni pratat om inom laget eller behandlar ni det som en helt vanlig match?
-Det är ingenting vi fokuserar på och har pratat om inom laget. Händer det så händer det, vi går in i matchen med samma fokus som alltid, att göra jobbet och spela vårt spel.

Vad tror du att det blir för matchbild imorgon?
-Warberg kommer jobba hårt defensivt och slita för att avsluta snyggt inför sin hemmapublik. Jag tror vi kommer ha bollen mestadels och får styra spelet.

Med bara två omgångar kvar börjar slutet av seriespelet närma sig, är det lätt att behålla fokuset på seriespelet eller tänker man redan nu på slutspelsmatcherna?
-Vi håller fokuset oavsett vad det är för match vi spelar. Matcherna i sig har egentligen ingen större betydelse nu med säkrad serieseger utan det handlar mer om att fortsätta hålla i det fina spel vi haft under säsongen och på så vis gå in i slutspelet med en bra känsla.

Kan du inte se matchen på plats ser du matchen på SSL play imorgon Söndag 16:00! (https://www.innebandy.tv/livestream?id=20161)