Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Dalasalen förlänger sitt samarbete med IBF Falun

17 april 2020 13:20
Partner

Arbetet med en genomsyn av klubbens samarbetspartners inför kommande säsong är i full gång och glädjande är att Dalasalen förlänger sitt avtal med IBF Falun trots rådande coronapandemi.


Daniel Lindkvist, ordförande IBF Falun:
-I dessa osäkra och ansträngande tider för både föreningar och företag är det mycket glädjande att Dalasalen har möjlighet att lyfta blicken och se en framtid an och ett fortsatt partnerskap med IBF Falun som en del av den. Dalasalen är en viktig partner och en träff för både spelare och ledare i föreningen, vi är mycket glada och tacksamma över att man valt att satsa vidare på vårt partnerskap och vill passa på att uppmana så många som möjligt av våra supportrar att stötta dem i dessa för restaurangnäringen extra svåra tider genom köp av exempelvis matlådor.

Stefan Person, ägare Dalasalen
-Vi har haft ett mycket väl fungerande samarbete med IBF Falun tidigare och jag ser ingen anledning till att vi inte skall ha det trots coronavirusets framfart. Vi sitter alla i samma båt nu för att komma vidare behöver vi hjälpa varandra mot en ljusare framtid, avslutar Stefan.

Om Dalasalen:
I före detta Dalregementets matsal (I13) driver vi en av Dalarnas bästa fest-, event- och konferensanläggningar. Efter en varsam renovering, för att bibehålla så mycket som möjligt av den gamla känslan ståtar nu Dalasalen med en fantastisk miljö i de ursprungliga färgerna.

Lokalen är perfekt för bröllop, företagsfester, konferenser och olika event. Här finns egentligen inga begränsningar för vad vi kan göra mer än fantasin.

Genom åren har vi haft massor av fester, event och banketter och vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang.

Läs mer om Dalasalen: www.dalasalen.se

Följ Dalasalen på Facebook!