Idag 1 match
21 Apr 1 match

Bottenlaget Lindås en lätt match för IBF Falun

12 januari 2019 19:04

Nykomlingen och tabelljumbon Lindås vållade inga bekymmer för IBF Falun som till slut vann matchen hemma i Jalas Arena med hela 15-2.

Ett mål redan efter 33 sekunder genom Alexander Galante Carlström, och en 5-0 ledning efter nio minuter. Nej bottenlaget och nykomlingen Lindås hade inte mycket att sätta emot mot ett spelsuget och tempostarkt hemmalag.

Noterbart där när IBF gick från 1-0 fram till 4-0 inom loppet av 48 sekunder i den sjunde matchminuten!

Redan där i mitten av den förta perioden hade gästerna både bytt målvakt och begärt timeout för att försöka göra något för att stoppa IBF:s målproduktion.

Det höll i åtta minuter innan Rasmus Enström med sitt andra mål i matchen ökade på till 6-0.

Likt den förta perioden blev Alexander Galante Carlström den förste målskytten även i den andra perioden. Även Rasmus Enström han med att bli tremålsskytt i matchen i den andra perioden som slutade 5-1 till IBF och totalt 11-1 med en period kvar att spela.

Galante Carlström som toppar poängligan i SSL fortsatte sin produktion även i den sista perioden, två ytterligare mål och totalt fem i matchen. Det sista som fastställde slutresultat till 15-2.