Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Malte Lundmark inför Jönköping borta

25 januari 2021 20:18
SSL Herr

Precis som allt annat påverkas innebandyn av den rådande Covid-19 pandemin och inställda matcher påverkar lagens spelscheman. Imorgon spelar IBF Falun sin första av tre matcher denna vecka och man möter Jönköping som nästan skrällde senast lagen möttes.


Tre matcher på sex dagar är ingenting som skrämmer IBF Faluns talang Malte Lundmark som istället ser det positiva i situationen: ”Det ska bli kul med lite tajtare spelschema nu med mycket innebandy på kort tid”.

Vinst efter förlängning senast mot Helsingborg. Hur känns formen för laget tycker du?
-Formen känns helt okej skulle jag säga. Vi är på gång nu och spelar betydligt bättre än i början av säsongen då vi hade några matcher där vi helt enkelt inte var tillräckligt bra. Hösten var en svacka som vi tagit oss ur sakta men säkert. Nu senast har vi två uddamålssegrar där vi kanske inte spelat skitbra, men det är starkt av oss att vinna matcherna och det stärker lagmoralen.

Hur är den egna formen?
-Den känns ganska bra tycker jag. Jag har precis som laget varit lite upp och ner och har mer att ge, men det är på rätt väg. Jag känner att jag har ett självförtroende i mitt spelA. Ni har ett tajt spelschema nu med tre matcher på sex dagar.

Kan det bli för mycket innebandy eller blir det bara kul med många matcher?
-Det ska bli kul! Det är aldrig roligt när matcher blir inställda men det ska bli kul med lite tajtare spelschema nu med mycket innebandy på kort tid, det är bara positivt tycker jag.

Imorgon ställs ni mot Jönköping. Vad tror du det blir för matchbild?
-Vi kommer styra och ställa och ha mycket boll tror jag. I förra matchen spelade de lågt med laget och spelade av mycket tid när de tog mycket burskydd. Det kändes som vi aldrig kom in i matchen riktigt. Imorgon tror jag Jönköping kommer ligga lågt och söka kontringar ungefär som senast och vi får hantera det på ett bra sätt.

Ni har nu sex matcher utan förlust. Vad talar för att det blir en sjunde?
-Vi är det bättre laget först och främst och det är en match som vi ska vinna. Vi har en uppåtgående form och ska säkra tre nya poäng imorgon.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se

Vill du stötta IBF Falun i den tuffa situiationen med spel inför tomma läktare? Boka en (eller flera) stödbiljetter för 50:-/st på ibffalun.com/biljett

Vill du se matchen tillsammans med andra fans till IBF Falun? Ring 023-278 70 för att boka bord på O´Léarys i Falun som sänder samtliga matcher för IBF Falun dam och herr.