Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Christer Larsson ny assisterande tränare för damerna

27 juni 2019 19:04

Nu står det klart att Christer Larsson kliver in som ny assisterande tränare för damlaget. En riktig vinnarskalle och kravställare som nu tar plats i båset!


Nu står det alltså klart att Daniel Dalbjer i rollen som både sportchef och huvudtränare för damlaget får Christer "Crippa" Larsson vid sin sida i båset den kommande säsongen. – Det är jätteskoj att Christer hoppar på uppdraget att tillsammans med Daniel ta damlaget tillbaka till finrummet, kommenterar klubbchefen Patrik Klockare Bäck.

Noterbart att Christer och Patrik har ett förflutet ihop inom innebandyn i Falun då de tidigare spelat tillsammans i samma kedja. Det är en tränare med ett lång och stor erfarenhet inom innebandyn som nu tar plats i ledarstaben kring damerna. – "Crippa" har precis som Daniel ett stort driv att vinna matcher och att ställa krav i båset, säger Patrik Klockare Bäck. – Jag har hört mycket bra om "Crippa" och han har sett mycket av våra matcher under säsongen och då så klart sett hur jag jobbar och agererar, kommenterar Daniel "Danne" Dalbjer sin nya kollega. Christer Larsson kommer in efter Henrik "Rulle" Rullander som funnits med som tränare kring laget under ett par säsonger. – Efter att "Rulle" klev av känns det här mycket bra. "Rulle" kommer att bli saknad, han har gjort oerhört mycket för laget och har haft ett jättebra samarbete under säsongen, avslutar Danne Dalbjer.