Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Kalentun stannar - klar för två nya säsonger i Falun

30 januari 2020 14:00
Nyhet

18-årige Emil Kalentun väljer att stanna kvar i Falun och har skrivit på ett nytt kontrakt som innebär att han stannar i föreingen de kommande två säsongerna.


Emil Kalentun om att stanna i IBF Falun:

-Det känns jättebra att jag får stanna kvar i IBF Falun och fortsätta min utveckling som innebandyspelare och som person. Vi har ett riktigt bra lag med många unga spelare i laget som jag trivs väldigt bra med även utanför planen så det finns ingen anledning att byta ut allt jag har här och börja om i en ny klubb.

-Vi har som sagt ett riktigt bra lag i år och jag tror vi har en bra chans att byta färg på medaljerna 25 april och ta hem guldet till Falun igen där det hör hemma, avslutar Emil.

Sportchef Rickard Hedlund om förlängningen av Emil:
-Kul att Emil väljer att fortsätta sin karriär hos oss i Falun. En stadig utvecklingskurva som gjort Emil allt mer bofast i a-laget vittnar om fortsatta framgångar på individuell nivå vilket kommer hjälpa IBF Falun i jakten på fler guld.

-Emil är en modern back med en välutvecklad fysik, teknik och spelsinne. Han är en tuff spelare att möta vilket ersätter tomrummet efter tidigare IBF Falun spelare såsom Adam Fernkvist, Alexander Egebrant och Matte Carlgren på ett bra sätt.

-Jag är övertygad om att Emil Kalentun med fortsatt utveckling i vår miljö inom några år även kommer knacka på dörren till A-landslagsverksamheten, avslutar Rickard.