Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Falun
FAL

IBF Falun går för andra segern mot Mullsjö

11 april 2019 15:19

Seger 5-3 i den första SM-semifinalen, ikväll rullar matchserien vidare nere i Mullsjö.

  • Det känns bra, vi är fokuserade och har en bra harmoni i laget, berättar tränaren Thomas Brottman i bussen på väg ner till matchen.

Se matchen här: SSL Play

Att möta Mullsjö på bortaplan kan vara någonting helt annat än hemma i Jalas Arena. Det vittnar om inte resultaten från när lagen möttes i serien tidigare under säsongen. Då vann IBF hemma med 15-5, men bortamötet, ja då gick segern till Mullsjö, 7-4.

  • Det gäller som sagt att vi är bra förberedda. Att vi är fokuserade i vårt försvarsspel, då kommer vi att kunna kontra sönder dem, säger Brottman om vad han förväntar sig för matchbild.

Vad tar ni med er från den förta matchen. Ni vann med 5-3 men du sa efter matchen att ni kändes lite ringrostiga efter att ha varit spellediga ett tag?

  • Ja vi kan bättre än vi visade upp senast, men ändå vinner vi ju matchen. Sen var det som vi tyckte lite ringrostigt. Försvarsspelet tycker jag väl ändå fungerade bra, men i powerplay kan vi betydligt bättre än vad vi presterade i den första matchen, analyserar Thomas Brottman.

På lördag möts sedan lagen igen, 20.00 startar den matchen i Jalas Arena. För den som verkligen vill maxa sin kväll med innebandy och nöje kan vi rekommendera att boka in sig på vårt Before Game med mat i Loungen i arenan innan matchen. Matchbiljetten gäller sedan som inträde på kvällen på Harrys i Falun. Boka dina biljetter och ditt deltagande i Before game på ibffalun.com.