Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Emil Johansson inför kvartsfinal 3

22 mars 2022 06:44

Två kvartsfinaler är nu spelade, två matcher där hemmalaget vunnit med 7-3. Ikväll är det dags för match nummer tre i Guide Arena som spelas klockan 18:30. IBF Falun var inte alls nöjda med insatsen senast och vet vad som krävs för att vinna imorgon menar Emil Johansson: ”Spela för att vinna, våga spela ut och offra mer än motståndarna”


Det blev förlust nere i Mullsjö med 7-3. Vad gick fel?

De var hetare än oss på alla plan samtidigt som vi spelade rätt uselt. De vann närkamperna och förtjänade segern till slut.

Hur gick snacket i laget efter matchen?

Vi pratade mycket om psyket, hur vi kom ut i matchen och hur den genomfördes. Nu ska vi analysera det lite snabbt inför morgondagens match och se till att komma upp i vår riktiga nivå.

Är det något ni kan ta med er från den matchen?

Egentligen bara vad vi inte ska göra. Vi måste våga spela ut lite mer och gå för att vinna, senast blev vi lite stillastående och passiva.

Nya tag redan imorgon med ny hemmamatch. Hur stor är hemmaplansfördelen i ett slutspel tycker du?

Kommer man ut starkt och får med sig publiken så blir det en extra skjuts från publiken, det kan betyda ganska mycket ibland. De hade en fördel av en bra start senast och drog nytta av det. Nu ska vi spela hemma och vi vet att vi är väldigt starka hemma på Guide Arena.

Mullsjö spelade rätt passivt i första matchen, men pressade högre i andra matchen. Vilket Mullsjö tror du vi får se imorgon?

Jag vet faktiskt inte, men jag tror de kommer spela lite högre än vad de gjorde första matchen. Sen kommer vi gå ut från start och pressa högt också, jag tror det blir en likande matchbild från första matchen där de spelar lite mindre passivt.

Vad krävs från er sida för att vinna matchen imorgon?

Vi måste studsa tillbaka, gå in på planen och spela för att vinna, våga spela ut och offra mer än motståndarna.