Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Dalbjer inför lördagens match mot Västerås Rönnby

5 november 2020 17:00
SSL Dam

På lördag spelar damerna nästa match hemma i Guide Arena och huvudtränare Daniel Dalbjer hoppas att laget studsar tillbaka efter senaste förlusten mot Endre och gör en bättre match i hemmaborgen mot Västerås Rönnby.


Tittar vi i backspegeln Daniel så hittar vi senast en förlust mot Endre i söndags. Dina tankar kring matchen?

  • Vi möter ett Endre som är riktigt bra för dagen och det viskades att de gick in i matchen med 12 raka segrar innan matchen mot oss. Vi får inget stäm riktigt i matchen och vi fick det inte riktigt att funka med hur vi vill spela innebandy vilket gjorde det svårt för oss att mäta oss mot dem. Vi har skador och sjukdomar i laget vilket inte gör det enklare men samtidigt har vi en bred trupp så sett till förutsättningarna så är inte det här en match vi förlorar utan en match vi lär oss mycket av. Även fast det så klart känns skit och pannkaka att inte ta med sig tre poäng hem till Falun.

Tvillingarna Emma och Malin Hansson gjorde SSL-debut i matchen:
-Systrarna Hansson är två av våra yngre talanger som verkligen gjorde sin SSL-debut med bravur och skakade fram många fina målchanser för oss.

På lördag möter ni Västerås Rönnby hemma i Guide Arena, dina tankar inför matchen?
-På förhand känns matchen riktigt oviss och vi har inte riktigt lärt oss vart vi står än som nykomlingar. Rönnby blandar och ger lite i sitt spel så jag har svårt att lägga en annan fokus än att förbereda mitt lag så mycket som möjligt inför match.

Hur ser laget ut gällande skador och sjukdomar?
-Läget är ganska så oförändrat från senaste matchen mot Endre men vi har en bred och fin trupp så vi skall vara redo på lördag efter de förutsättningar som vi har för dagen.

Vilken spelare i laget bör vi hålla ett extra öga på i lördagens match?
-Vi har några spelare i truppen som känns riktigt stabila ut och ligger i framkant men måste jag lyfta en så väljer jag Lovisa Åström som ser mycket lovande ut på planen, avslutar Daniel Dalbjer.

Denna match tillåts vi ha 300 personer på läktaren och biljetter till matchen bokar du på www.ibffalun.com/biljett