Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Malte Lundmark inför Mullsjö - IBF Falun

17 november 2021 11:53

Efter en smått chockartad förlust i lördags hemma i Guide Arena mot nykomlingarna Hagunda hoppas IBF Faluns herrar hitta tillbaka till vinnarspåret i kvällens match mot serieledande Mullsjö.


Efter en tung förlust hemma mot Hagunda går IBF Falun in i en ny vecka där serieledande Mullsjö står som motstånd. På onsdag klockan 19:00 spelas matchen borta i Nyhemshallen och Mullsjö ska passa sig, IBF Falun är ute efter revansch menar Malte Lundmark: ”Vi är brutalt revanschsugna efter helgens match”

Tuff och oväntad förlust senast mot Hagunda. Vad gick fel tycker du?

Det är en ganska dålig insats rakt igenom från vår sida tycker jag. Vi kommer inte upp i nivå, vi skapar en hel del chanser men får inte in bollen. Det blev lite hackigt i vårt spel och vi måste höja oss till nästa match helt enkelt.

Ny match på onsdag redan. Skönt med chansen till revansch så snabbt?

Det är verkligen skönt med en ny match redan nu. När man gjort en dålig match så vill man direkt in på planen för att få revansch, så det ska bli kul att möta Mullsjö på onsdag. Mullsjö toppar tabellen just nu men det är väldigt tajt i toppen.

Hur viktigt är det att ha förstaplatsen tycker du?

Det är egentligen inte jätteviktigt, men absolut något vi siktar på. Vi vill vinna alla matcher i IBF Falun och vara i toppen när seriespelet avslutas. Så det är ingen katastrof att vi inte leder just nu, det är viktigare mot slutet mot säsongen.

Hur tror du att matchbilden blir mot Mullsjö?

Jag tror att det blir en fartfylld match. Mullsjö är tuffa på bortaplan och har ett bra publiktryck på sina matcher, det brukar höja tempot. Det kan bli en jämn match, jag tror inte att det är något lag som kommer dominera bollinnehavet utan båda lagen kommer vilja styra spelet.

Ni har vunnit åtta av de tio senaste matcherna mot Mullsjö och verkar trivas mot dem. Vad talar för att ni tar en ny seger på onsdag?

Vi är brutalt revanschsugna efter helgens match. Mot Mullsjö måste vi vara med från start och göra jobbet. Jag tror att det kommer handla om smådetaljer som skiljer lagen åt och det är viktigt att hålla fokus och sätta dit bollen när vi får våra chanser.

Samtliga matcher från SSL Matchens sänds på SportExpressen Play samt DT.se