Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Information ang. publikrestriktioner

27 december 2021 10:44

Här följer information om biljettläget inför kommande hemmamatcher, med anledning av just nu rådande smittskyddsåtgärder utfärdade av regeringen den 23 december.


Från och med den 23 december gäller som bekant nya restriktioner med anledning av den ökande spridningen av Covid-19. Dessa innebär bland annat att offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare inomhus kräver vaccinationsbevis och en begränsad storlek på sällskap till max 8 personer samt 1 meters avstånd mellan sällskap. Dessa krav reducerar kraftigt vår publikkapacitet i Guide Arena.

Just nu pågår arbete med att i första hand placera om säsongskortsinnehavare så att vi följer restriktionerna. Fram till dess kommer biljettförsäljningen till kommande matcher att vara stängd. Vi kommer att släppa upp eventuellt kvarvarande platser till försäljning så snart omplacering av redan sålda platser är klar.

Samtliga som har biljetter till onsdagens match mot FBC Kalmarsund, säsongskort såväl som lösbiljetter, kommer att få ut en ersättningsbiljett. Notera alltså att din biljett ska ha texten ”Ersättningsbiljett”. Det innebär att ordinarie biljetter, plastkort etc. inte kommer att fungera. Ersättningsbiljetten kommer i ett mail direkt från systemleverantören Tickster. Om du inte fått någon ersättningsbiljett, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Vi har efter bästa förmåga försökt placera alla så nära den ”ordinarie” platsen som möjligt men ber er ha överseende med att ni kan ha flyttats till annan plats. Vi vill också särskilt be er om att respektera den plats ni tilldelats så att vi säkerställer att vi följer de riktlinjer vi har att förhålla oss till.

Vi beklagar givetvis den uppkomna situationen men tror och hoppas på er förståelse för den rådande situationen och att vi försöker göra det bästa av den. Vi är glada att vi har möjlighet att erbjuda samtliga säsongskortinnehavare att fortsätta gå på matcherna i Guide Arena och hoppas att utvecklingen vänder och att dessa restriktioner blir så kortlivade som möjligt är med hänsyn tagen till smittspridningen.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig efter bästa förmåga.