Lördag
13 Mar 2 matcher
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Söndag
02 Maj 1 match

Systrarna Svarfvar skriver på för IBF Falun

8 juni 2021 16:30
SSL Dam

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer har idag kommit överens med systrarna Lina och Lisa Svarfvar från KAIS Mora om ett kotrakt som gäller för spel i BF Falun den kommande säsongen.


Daniel Dalbjer om systrarna Svarfvar:
-Lisa Svarfvar är en landslagscenter som fick en stor roll i KAIS Mora förra säsongen efter att Anna Wijk lämnade och den rollen tycker jag att Lisa axlade riktigt riktigt bra. Lisa kommer bli otroligt nyttig på vårt mittfält och jag känner mig väldigt trygg med att hon har långt kvar till att hon nått sin peak i karriären.

-Lina Svarfvar är en jobbig och rivit forward att möta som vi har intressanta tankar och planer för i vårt lagbygge. Lina kommer bli otroligt viktig för IBF Falun med sin grymma inställning och hennes riviga spelstil som vi idag saknar i laget. Jag är otroligt glad att få signaturerna på två enormt duktiga innebandyspelare i systrarna Svarfvar som kommer bidra väldigt mycket till att vi kan flytta fram vår position som lag och i slutändan vinna fler matcher, avslutar Daniel Dalbjer.

Lisa Svarfvar om att ansluta till den rosa familjen:
-Jag är jätteglad! Det känns som att IBF Falun har något på gång som jag vill vara del av, så jag längtar redan tills säsongen drar igång. Det sociala livet kommer även att bli enklare eftersom jag och min särbo ska flytta ihop så jag ser fram mot att ansluta till den rosa familjen och lära känna alla!

Beskriv dig själv som spelare:
-Jag skulle beskriva mig själv som en tvåvägscenter som gillar mycket fart, är en hårt arbetande spelare i defensiven samt offensiven. Tycker om att sätta mina medspelare i bra lägen.

Personliga mål den kommande säsongen?
-Mina mål för den kommande säsongen är väll först och främst att komma in i laget. Sen utöver det så ska Faluns damer vara med och kämpa om medaljerna. Med det sagt vill jag bidra till att vi når till den nivån. Vill såklart även etablera mig i landslaget under kommande säsong, avslutar Lisa Svarfvar.

Spelarfakta Lisa Svarfvar

Lina Svarfvar om att ansluta till den rosa familjen:
-Superspännande att komma ner till Falun och spela vilket har varit en liten dröm för mig och efter fem år i KAIS Mora så känns IBF Falun verkligen rätt val för mig.

Beskriv dig själv som spelare:
-Jag är en spelare med fart som gillar och spela fysiskt och utnyttja min styrka på planen. Jag är kanske inte en poängspelare direkt men

Personliga mål den kommande säsongen?
-Som innebandyspelare vill jag utvecklas på alla plan och det blir kul att se vilken roll Daniel kommer ge mig i laget. Landslaget är även det ett mål jag har och jag kommer jobba hårt kommande säsong för att försöka ta en tröja även där. Privat så ser jag fram mot att lära mig känna staden Falun lite bättre och allt som en flytt medför, avslutar Lina Svarfvar.

Spelarfakta Lina Svarfvar