Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Nyförvärv: Emil Lundmark ansluter till IBF Falun

26 mars 2019 18:25

Emil Lundmark från Örebro. Där har ni nästa pusselbit i IBF Faluns lagbygge inför nästa säsong.


Emil Lundmark, 21 kommer närmast från spel i Örebro Kings. Där blev det två säsonger i SSL, där den nyss avslutade säsongen resulterade i att laget endast skrapade ihop 16 poäng, hamnade näst sist i tabellen och ramlade därmed ur SSL.

– Vi är såklart jätteglada att Emil i hård konkurrens från andra klubbar valt IBF Falun att ta nästa steg i sin utveckling. I Emil får vi en modern spelare som har ett bra skott och ett offensivt passningsspel som vi är säkra kommer tillföra vårt spel ytterligare en dimension, kommenterar klubbchef Patrik Klockare Bäck”

När Emil nu ansluter till IBF Falun inför den kommande säsongen så blir han även lagkamrat med sin tre år yngre broder, Malte som nu gör sin andra säsong i IBF Falun.

– Emil har enligt egen utsago varit IBF Falun supporter sen barnsben, och planen nu är att tillsammans med lillebror Malte få lyfta SM-bucklan mer än en gång i Globen, kommenterar Rickard Hedlund assisterande tränare i IBF Falun tillika nytillträdd sportchef i klubben.

Bröderna Lundmark har båda sin bakgrund inom IBF Örebro Ungdoms verksamhet.

När Malte valde att flytta upp till Falun för studier på innebandygymnasiet på Hagströmska och spel i SSL med IBF Falun höll sig Emil kvar i Örebro där han varit en framträdande spelare under lagets två säsonger i SSL. Totalt på 63 SSL-matcher har Emil noterat 58 poäng fördelade på 25 mål och 33 assist.

Vi hälsar Emil Lundmark hjärltligt välkommen till innebandyfamiljen IBF Falun.

Sedan tidigare har IBF Falun även värvat Victor Wettergren från RIG Umeå.