Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 2 matcher
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 2 matcher
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match

Ökade intäkter, rekordresultat och ny ordförande

1 juli 2019 16:03

Vid IBF Faluns årsstämma redovisades en positiv utveckling kring klubbens ekonomi samtidigt som det blev skifte på ordförandeposten i föreningen.


Ökade sponsorintäkter och fortsatt god utveckling för cupverksamheten gjorde att IBF Faluns intäkter för verksamhetsåret 18/19, vilket avslutades den 30 april, skrevs till 14,1 msek, vilket motsvarar en ökning på 9% jämfört med föregående år.

Med en vinst på knappt 0,2 msek rapporterade föreningen samtidigt sitt bästa rörelseresultat någonsin. Detta meddelades vid föreningens årsstämma, vilken hölls fredag den 28 juni. I samband med stämman lämnade även Henrik Olsson över ordförandeklubban till Daniel Lindkvist.

Henrik Olsson, avgående ordförande:

  • Trots sportsliga besvikelser för både damerna och herrarna är vi nöjda med året. Föreningen tar tydliga steg i rätt riktning och vi fortsätter investera för framtiden. Vi är stolta över det ekonomiska resultatet och IBF Falun är idag en välkapitaliserad förening med enorm potential. Jag vill även passa på att tacka anställda, kollegor i styrelsen, alla ideella krafter, spelare och ledare för fantastiska insatser under min tid som ordförande. Nu tar Daniel över ordförandeskapet och i honom får föreningen en synnerligen kompetent person med enorm drivkraft.

Daniel Lindkvist, tillträdande ordförande:

  • IBF Falun är en välmående förening med höga ambitioner. Vi vill och ska vara bäst i klassen, både på och utanför banan och det har vi också alla förutsättningar att vara. Att ta över ordförandeskapet efter Henrik Olsson innebär också en trygghet i att veta att alla delar av verksamheten är välskötta och målen tydligt utstakade. Jag ser fram emot att få ta vid och fortsätta på den väg Henrik slagit in på och gläds åt att vi som förening får fortsätta att dra nytta av hans erfarenhet genom ett fortsatt engagemang som ledamot i styrelsen. Nu ser jag tillsammans med mina kollegor i styrelsen fram emot att fortsätta arbeta för att IBF Falun ska gå i bräschen för utvecklingen av innebandyn, såväl nationellt som internationellt. Våra sportsliga ambitioner står fast, vi har ett SSL-avancemang att klara på damsidan och våra herrar har ett SM-guld att återerövra. Jag ser ingen anledning till att vi inte ska kunna klara båda de målen kommande säsong!

Vid frågor kontakta: Henrik Olsson: 070-347 18 28, Daniel Lindkvist: 076-146 33 34