Söndag
24 Mar 2 matcher
Tisdag
26 Mar 1 match
Onsdag
27 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Hemma
Linköping
LIN
Borta
Falun
FAL

Förlust i den sista seriematchen

16 mars 2019 16:53

Det blev förlust i säsongen sista seriematch. Detta då Linköping på hemmaplan gick segrande från matchen med 4-2.


Linköping på bortaplan, ett lag på jakt efter tredje platsen bakom Falun i tabellen och därmed ett bra utgångsläge inför slutspelet. Där hade ni förutsättninganra inför den sista omgången i SSL. Men för att Linköping skulle ta tredje platsen krävdes det att Mullsjö tog max en poäng i sin sista match.

Att Linköping sett till tabellen hade mer att spela för än Falun som redan var klar tabelltvåa satte så klart prägel på matchen.

Hemmalaget gick till pausvila efter den första med en 1-0 ledning och höll i sin ledning också efter den andra perioden där ställningen var 3-1, Faluns mål genom Malte Lundmark.

Att hemmalaget sedan utökade till 4-1 och sedan vann matchen blev betydelselöst för Linköping. Detta eftersom Mullsjö samtidigt vann sin match mot Pixbo. Båda IBF:s mål i matchen gjordes av Malte Lundmark.

  • Vi gör ingen bra insats idag, vi var ganska avslagna känns som vi gick på max 50%. Men det blir väl så när vi inte hade något att spela för utan går och laddar för slutspelet. Men annars känns det bra, vi har en bra känsla inför slutspelet, kommenterade Malte Lundmark efter matchen.

Vid 17.30 tiden på lördagskvällen avgörs det vilket lag Falun väljer att möta i kvartsfinalspelet som inleds på torsdag med hemmamatch för IBF Falun.