Falun
FAL

Seger i första matchen under helgens Norrlandsturné

26 januari 2019 15:36

Notvikens IK var första stoppet under helgens Norrlandsturné och damerna kunde enkelt åka vidare med tre poäng efter en säker 11-3 seger.

Damerna har begett sig upp till norr för två matcher under helgen. Notvikens IK besegrades enkelt med hela 11-3 i den första matchen. Nu väntar match i morgon mot Kalix.

Nä Notviken vållade inga som helst problem för IBF-damerna som kunde springa ifrån till en 5-0 ledning redan efter den första perioden.

En liten tendens till att om möjligt komma in i matchen fick hemmalaget i inledningen av den andra perioden då de tilldömdes ett straffslag som dock blev resultatlöst.

Notviken noterades ändå för två mål i den andra perioden, men vad gjorde det när Falun stod för fyra och höll i med en säker 9-2 ledning inför den sista perioden.

Systrarna Frida och Clara Hellgren noterades för var sitt mål i den sista perioden. Därmed totalt fyra mål för Frida Hellgren i en match som slutade 11-3 till Falun.

Det här var förövrigt IBF-damernas nione raka seger.

I morgon väntar ny match på Norrlandsturnéns då mot Kalix klockan 13.30.