Ersboda
ERS

Seger även i helgens andra match för damerna

20 januari 2019 17:56

Damerna hade inga problem med att besegra Ersboda i helgens andra match hemma i Jalas Arena. Anna Dömstedt gjorde fem av målen i en match som slutade 10-1 till IBF Falun.

Ersboda som förlorat alla sina seriematcher den här säsongen fick även efter denna match vända hem mot Umeå med en förlust i bagaget.

Efter lördagens seger 6-4 mot IKSU Ungdom följde IBF-damerna nu upp med en seger mmot den andra Umeå-laget, den här gången med hela 10-1.

En som verkligen klev fram och fick full utdelning i matchen var Anna Dömstedt.

Annas 3-0 mål som också var resultatet efter den första perioden var bara början på hennes målkavalkad som skulle komma senare i matchen.

Efter hennes 7-1 mål som satte punkt för period två stod hon sen även för tre raka mål i den tredje perioden fram till 10-1 för IBF Falun som också blev slutresultatet.

I tabellen skuggar IBF Falun allt jämt Nacka som toppar på 38 poäng med Falun som tvåa på 35 poäng.

Nästa helg väntar en resa norrut för damerna där de kommer att möta Notviken under lördagen följt av match mot Kalix på söndag.

Därefter väntar en spännande seriefinal hemma mot Nacka den 9 februari.