Onsdag
05 Apr 1 match
Fredag
07 Apr 2 matcher
Söndag
09 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 2 matcher
Fredag
14 Apr 1 match
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Söndag
17 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 2 matcher
Fredag
29 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 2 matcher
Fredag
06 Okt 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Onsdag
11 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 2 matcher
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Onsdag
25 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Lördag
04 Nov 1 match

Anmäl dig till IBF Falun Skillscamp!

23 augusti 2023 16:28

Nytt höstlovscamp i Falun för unga spelare som siktar högt med sin innebandy. "Vi vill erbjuda unga och lovande spelare en möjlighet att komma till Falun och visa upp sig i vår miljö. Både för att stärka deras innebandy och bredda vårt kontaktnät ute i Sverige", berättar Rickard Hedlund, sportchef för IBF Faluns herrlag.


Sedan tidigare har IBF Falun sitt populära Summercamp för spelare i yngre åldrar. Nu tar man nästa steg och lanserar IBF Falun Skillskamp som arrangeras på höstlovet, 29 oktober-2 november, för tjejer och killar födda 2007 och 2008.

– Vi vill erbjuda unga och lovande spelare en möjlighet att komma till Falun och visa upp sig i vår miljö. Både för att stärka deras innebandy och bredda vårt kontaktnät ute i Sverige, berättar Rickard Hedlund, som är sportchef för IBF Faluns herrlag, och fortsätter:

– Tanken är att spelarna får ett smakprov på hur det är i vår elitmiljö, hur våra A-lag tränar, och kopiera den verksamheten till Skills Camp med träningsupplägg, inblick i fysträning och fysprofil. Alla spelare får med sig en individuell utvecklingsplan hem från Skillscamp,

Skillscamp innehåller träningar ledda av Faluns elitspelare och tränare, samt av instruktörer från Hagströmska Gymnasiet , Lugnetgymnasiet och Kristinegymnasiet. Anneli Östberg, förbundskapten i orientering, föreläser om mental träning. Man får också prova på ett fyspass med IBF Faluns fystränare Jakob Rångeby, och förbundskaptenen Thomas Brottman föreläser om landslagsverksamheten.

– Den här campen är jäkligt seriös och snyggt paketerad, vi vill verkligen stärka upp och få ännu bättre koll på yngre spelare. Historiskt har vi i Falun varit duktiga på att hitta guldkorn ute i landet så detta är ett led i det. Vi vill att man ska få med sig mycket när man är här och ta ett nytt steg i sin karriär.

Antalet platser är begränsade till 48 stycken för utespelare, fördelat på 24 tjejer och 24 killar, och 6 platser för målvakter (3 tjejer, 3 killar).

– Det här blir ett bra verktyg för oss för framtida rekryteringar, och kommer stärka den personliga utvecklingen hos spelarna. Vill man något med sin innebandy så är detta definitivt ett bra alternativ.

Mer information och hur du anmäler dig hittar du här!