Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Moa Jakobsson är klar för spel i IBF Falun de kommande två säsongerna.

26 april 2021 10:58
SSL Dam

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer presenterar säsongens andra nyförvärv till IBF Falun och det handlar om Moa Jakobsson som senast kommer från de senaste fem säsongerna i Jönköpings IK.


Daniel Dalbjer om Moa Jakobsson:
-Vi får in en offensiv kraft i Moa Jakobssson som jag tycker att vi kanske har saknat den gångna säsongen. Moa är en poängspelande forward som kommer lyfta vår offensiv med sin spelskicklighet, sitt spelsinne och hennes förmåga att ta kloka beslut i viktiga lägen. Hos oss hoppas jag att Moa kommer att utvecklas ytterligare och jag skulle bli förvånad om hon inte tar en blå/gul tröja som hon kommer att behålla under många år framöver, avslutar Daniel Dalbjer.

Moa Jakobsson om flytten till IBF Falun:
-Jag har fått en väldigt bra bild från första stund av IBF Falun som förening så i slutändan var det ett självklart val för mig att skriva på kontraktet och att flytta upp till Dalarna.

Hur ser du på valet av IBF Falun som nästa steg i din karriär?.
-Det här känns verkligen som rätt väg att gå för mig och min senaste säsong i Jönköping tycker jag var ett bra steg i min utveckling som jag vill fortsätta bygga vidare på här i Falun.

Dina tankar kring IBF Faluns satsning och resa i SSL?
-Den resa som föreningen har påbörjat är verkligen superspännande och inspirerande på alla sätt och det är mycket därför man vill komma hit och vara med som en del av detta. Jag är verkligen taggad för nästa säsong och att få flytta upp till Dalarna och ansluta till laget.

Personliga mål och ambitioner för de kommande säsongerna?
-Jag vill fortsätta utvecklas och det tror jag verkligen att jag kan göra i den här miljön och med det laget vi kommer att ställa på banan nästa säsong i SSL.

Varmt välkommen till Falun och den rosa familjen Moa!

Spelarfakta Moa Jakobsson