Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Idag 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Hemmasonen Patrik Rokka klar för IBF Falun

1 maj 2019 18:24

Patrik Rokka återvänder till IBF Falun. Efter 5 år i föreningar som Gävle GIK, IBK Dalen, och senast Zug United i Schweiz.


Patrik Rokka återvänder till IBF Falun. Efter 5 år i föreningar som Gävle GIK, IBK Dalen, och senast Zug United i Schweiz. Föregående säsong producerade han hela 38 poäng vilket placerade honom på en 6:e plats i den Schweiziska högsta divisionen. Patrik har under senare år blommat ut från en lovande talang till den spelare som Falun en gång hoppades på.

– Det här är en jättefin värvning för oss i IBF Falun. Patrik är en typisk “Faluspelare”med fina händer och bra fart. Man får en känsla av en yngre variant av Jonas Adriansson. Sedan att han är spelbar på såväl center- som back- och forwardspositionen stärker bara liknelsen då Falun historiskt sett varit lyckosamma med sådana “hybridspelare”, kommenterar sportchefen Rickard Hedlund värvningen av Rokka.

Patrik Rokka hälsar att han ser fram emot att tillsammans med den fantastiska Falu-publiken ta tillbaka guldet till Falun.

Patrik Rokka är den fjärde i raden av tunga nyförvärv efter att Victor Wettergren, Emil Lundmark och Emil Ruud skrivit under. Lägg där till att IBF Falun även gjort klart med Sveriges mest jagade talang i unga Melker Hemmingberg född 2003.