Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Hemmasonen Patrik Rokka klar för IBF Falun

1 maj 2019 18:24

Patrik Rokka återvänder till IBF Falun. Efter 5 år i föreningar som Gävle GIK, IBK Dalen, och senast Zug United i Schweiz.


Patrik Rokka återvänder till IBF Falun. Efter 5 år i föreningar som Gävle GIK, IBK Dalen, och senast Zug United i Schweiz. Föregående säsong producerade han hela 38 poäng vilket placerade honom på en 6:e plats i den Schweiziska högsta divisionen. Patrik har under senare år blommat ut från en lovande talang till den spelare som Falun en gång hoppades på.

– Det här är en jättefin värvning för oss i IBF Falun. Patrik är en typisk “Faluspelare”med fina händer och bra fart. Man får en känsla av en yngre variant av Jonas Adriansson. Sedan att han är spelbar på såväl center- som back- och forwardspositionen stärker bara liknelsen då Falun historiskt sett varit lyckosamma med sådana “hybridspelare”, kommenterar sportchefen Rickard Hedlund värvningen av Rokka.

Patrik Rokka hälsar att han ser fram emot att tillsammans med den fantastiska Falu-publiken ta tillbaka guldet till Falun.

Patrik Rokka är den fjärde i raden av tunga nyförvärv efter att Victor Wettergren, Emil Lundmark och Emil Ruud skrivit under. Lägg där till att IBF Falun även gjort klart med Sveriges mest jagade talang i unga Melker Hemmingberg född 2003.