Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Två lag i semifinal - på måndag firar vi med Pink Party!

1 april 2023 21:15

För första gången någonsin har IBF Falun två lag i semifinal samtidigt. På måndag drar herrarnas kvartsfinalserie mot Pixbo igång hemma i Guide Arena och vi firar med Pink Party. Klä dig i rosa och var med och välkomna göteborgarna till Mästarnas Stad med ett rosa hav!


Damerna vann mycket starkt den femte och avgörande kvartsfinalen mot Täby FC med 7-2 och därmed är både herrar och damer bland de fyra bästa lagen i Sverige. Detta vill vi fira och vi gör det genom att färga Guide Arenas läktare rosa på måndag när herrarnas semifinalserie drar igång.

Vi delar ut rosa glowsticks för att låta spelarna mötas av ett rosa hav när de äntrar planen och semifinalserien. Spelarna kommer att slänga upp halsdukar bland er i publiken och för dig som inte har turen att lägga beslag på en så kommer Klubbhuset stå i arenan med fina erbjudanden på rosa produkter. Dessutom är förstås succén med Minicourt tillbaka och i Loungen serveras utsökt tacobuffé och du som vill slippa laga mat kan köpa kombinerad mat- och matchbiljett till ett mycket förmånligt pris.

Herrarna är fem segrar från ett historiskt guld, som första lag kan vi vinna fyra raka guld och dessutom ta hem en trippel som ingen någonsin gjort. Vi behöver din hjälp frå läktarna så¨klä dig i rosa så ses vi i det rosa havet på måndag!