Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

App, app, app...du missar väl inte vår nya app?

16 februari 2023 10:05

Alla funktioner är ännu inte på plats med redan under gårdagens match mot Storvreta smyglanserades IBF Faluns nya klubbapp. Ladda ner och kom närmare IBF Falun!


I appen, som du hittar genom att söka på IBF Falun där appar finns, hittar du allt ifrån nyheter, spelarprofiler och snart även ett nytt, digitaliserat 50/50-lotteri, auktioner osv. Du kommer också att kunna boka och betala mat och dryck i den nyöppnade popup-restaurangen i Loungen. IBF Falun-legendaren Jonas Adriansson har sedan något år bytt planen mot kansliet och har varit ansvarig för framtagandet av appen som levereras av företaget NeverOffside.

"Syftet har framförallt varit att knyta samman klubben, våra partners och våra supportrar ännu mer", säger Jonas som svar på varför appen kommit till.

"Vi vill såklart att våra supportrar ska stötta våra partnerföretag och kan våra partners ge just våra fans extra bra erbjudanden, vilket de har möjlighet att göra genom appen så känns det som en win-win".

Appen är ännu inte helt färdig, en del arbete kvarstår. Bland annat ska swishbetalning kopplas till 50/50-lotteriet, som därefter blir helt digitalt och lotter kommer nedast kunna köpas genom appen. Att lotteriet blir digitalt innebär även att alla som vill, inte bara de som är på arenan, kan delta i lotteriet och det ökar möjligheten för att vinstsummorna blir lite större till en lycklig vinnare. En koppling till statistikdatabasen IBIS är på gång, som innebär att all statistik kommer finnas tillgänglig och inom kort kommer sportchefernas kommentarer om varje enskild spelare finnas på spelarkorten.

Det var inte bara appen som lanserades under Storvretamatchen. I Loungen premiärade Anders Söderlund sin nya popup-restaurang med mexikanskt tema och fullständiga rättigheter. Inom kort kommer du som använder appen kunna beställa och betala din mat och dryck direkt i appen, perfekt inför periodpauserna!

Och sist men inte minst, just nu pågår auktionerna av matchtröjorna som våra spelare använder i De Roa Matcherna i appen. Auktionerna finns bara där coch det innebär att endast du som är appanvändare kan vara med och buda. Extra fint med det är att NeverOffside väljer att helt avstå provision (som exempelvis Tradera tar) och det blir därmed 100 % av intäkterna från auktionerna som går dit vi vill, till förmån för Bröstcancerförbundet.

Du hittar appen där appar finns, sök på IBF Falun och kom lite närmare föreningen!