Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Patricia Forsell förlänger med IBF Falun

15 mars 2021 20:56
SSL Dam

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer har skrivit kontrakt med Patricia Forsell som betyder om att Patricia stannar kvar i föreningen även den kommande säsongen.


Framtidens IBF Falun tar form och damlagets sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer har nu gjort klart med ytterligare en förlängning över den kommande säsongen för den rutinerade backen Patricia Forsell. Patricia ser fram mot en mer normal kommande säsong med publik på läktarna och ett år av erfarenhet av spel i SSL.

Daniel Dalbjer om förlängningen med Patricia:
-Jätteskönt att vi har landat en överenskommelse med en av de spelare som tillhört IBF Falun en längre tid nu. Hon tillhör vår ryggrad och som jag sa innan säsongen så blir Patricia bara bättre och bättre för varje match vi spelar. För vårt framtida lagbygge så är det här en väldigt viktig pusselbit och jag är jätteglad över att Patricia vill vara med på vår resa i SSL, avslutar Daniel Dalbjer.

Patricia Forsell om förlängningen av kontraktet:
-Jag är glad över att få fortsätta den resa vi har påbörjat med Falun i SSL och jag känner mig redo för att ta steg i både lagets men också min personliga utveckling. Egentligen var det inget svårt beslut att ta. Jag trivs jättebra i laget och i Föreningen.

Hur ser du på er säsong så här långt?
-Jag tycker att vi går ur den här säsongen med väl godkänt i betyg. Självklart finns det matcher som vi borde tagit fler poäng i men vi får inte glömma bort att vi är nykomlingar och att det tar tid att anpassa sig den Svenska Superligan.

Hur ser du på din egen säsong?
-Jag är en spelare som älskar att bidra med poäng men har fått lov att sänka kravet på mig själv en aning denna första säsong i SSL så jag skulle säga att jag är nöjd men jag hoppas kunna vara med och bidra med fler poäng nästa säsong.

Era matcher spelas utan publik på läktaren, hur mycket sakar du stödet från fansen?
-Det har varit en konstig säsong på alla sätt och jag längtar verkligen efter att få spela matcher inför våra fans i Guide Arena igen. Men fansens stöd i ryggen på läktarna är jag övertygad om att vi kommer växa som grupp och vinna fler hemmamatcher, avslutar Patricia Forsell.