Fredag
10 Sep 1 match
Måndag
13 Sep 1 match
Tisdag
14 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Onsdag
22 Sep 1 match
Lördag
25 Sep 2 matcher
Onsdag
29 Sep 1 match
Fredag
01 Okt 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Måndag
04 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 2 matcher
Lördag
13 Nov 2 matcher
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
22 Dec 1 match

600 åskådare tillåtna i SSL-premiären!

15 september 2021 10:35

Den 29/9 släpper som bekant restriktionerna för idrottsevenemang och vi kan åter samlas i Guide Arena under relativt fria former, även om vi alla även fortsättningsvis ska iaktta försiktighet. De matcher som fortfarande omfattas av restriktionerna är därmed lördagens SSL-premiärer hemma i Guide Arena där damerna tar emot Sirius och herrarna FC Helsingborg.


I god dialog med polismyndigheten och Länsstyrelsen har vi under veckan fått positivt besked på vår ansökan om att sektionera arenan och därmed få öka publikkapaciteten på premiärdagen från 300 personer till 600 och vi kommer därmed att kunna välkomna fler redan på lördag! För att vi ska få möjlighet till detta krävs en del saker av oss och vi vill därför ödmjukast be er i publiken om hjälp med att följa de riktlinjer vi fått att förhålla oss till.

  • Uppsök snabbt din entréingång vid ankomst till arenan. Vi kommer att ha ”fålla” för entré till C+D-läktaren (närmast stora entrén). Om du har din plats där, ställ dig i köfållan och respektera de tejpade avståndsanvisningarna på golvet. Om du har dina platser på A eller B-läktaren, passera så snabbt du kan förbi köfållan och ta den andra entrén.

  • Respektera kösystem vid kioskerna Det kommer att markeras upp för var och hur man köar för att handla i kiosken, hjälp oss att upprättahålla dessa. Ser du att det är mycket folk vid kiosken, avvakta gärna med ditt köp.

  • Håll avstånd till andra Se till att efter bästa förmåga hålla avstånd i alla situationer där det är möjligt.

  • Vid hemgång, respektera instruktionerna för tömning av arenan. Efter matchens slut kommer arenan att tömmas radvis, uppifrån och ned. Detta kommer att ropas ut av speakern och vi ber er att respektera instruktionerna och vara våra publikvärdar behjälpliga med att upprätthålla dessa.

Det blir lite extra att tänka på men vi hoppas på er förståelse för att vi gör det vi behöver göra för att kunna möjliggöra för fler att få vara på plats och se IBF Falun spela innebandy live igen redan i premiären. Vi har saknat er, kära publik. Snart får vi vara tillsammans igen och tillsammans är vi IBF Falun. Varmt välkommen till Guide Arena och lördagens SSL-premiärer!

Köp dina premiärbiljetter här!