Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ellen Svensson är klar för spel i IBF Falun den kommande säsongen.

21 april 2021 12:00
SSL Dam

Sportchef och huvudtränare Daniel Dalbjer presenterar säsongens första nyförvärv till IBF Falun och det handlar om Ellen Svensson som senast kommer från spel i Jönköpings IK de senaste sju säsongerna.


Daniel Dalbjer om Ellen Svensson:
-Jag ser det här som en supervärvning för oss och för mig är Ellen en fältherre som äger planen med sin grymma spelförståelse. Hon är idag en av SSL:s bästa spelare som kommer att växa ut till en knivskarp center som vi kommer se i landslaget många år framöver. Ellens speltyp är något som alla tränare i ligan vill ha och jag känner mig trygg i att vi får in en riktig ledare på planen med kloka värderingar i sitt spel och som jobbar hårt över hela banan, avslutar Daniel Dalbjer.

Ellen Svensson om flytten till IBF Falun:
-Jag fick en väldigt bra bild av Falun från första början och ser nu fram mot att flytta upp till Dalarna och Falun och få starta upp en ny resa i livet. Daniel presenterade en väldigt bra och tydlig bild av vart föreningen vill nå och det skall bli jättekul och motiverande att vara med på den resan.

Efter sju säsonger i Jönköping går flyttlasset nu till Falun.
-Det skall bli kul att lära känna en helt ny stad för mig efter alla år jag levt i Jönköping. Det blir ett spännande äventyr som jag är väldigt motiverad på att dra i gång nu och jag längtar verkligen till att få komma upp köra igång med laget.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
-Jag är en spelare som gillar att ha mycket boll och som jobbar hårt över hela banan för mina medspelare. Jag försöker jobba hårt i defensiven och även bistå med så mycket jag kan i det offensiva spelet.

Målsättning för den kommande säsongen?
-Jag kommer till Falun för att slåss om guldet helt klart och jag är taggad för att få vara med på den här satsningen som föreningen nu gör. Vi vet att klubbens herrar har tagit flertalet SM-guld och jag vill vara med på damernas resa mot finalen och jag ser att den satsningen görs nu så målet är helt klart får mig, vi skall slåss om guldet, avslutar Ellen Svensson.

Varmt välkommen till Falun och den rosa familjen Ellen!

Spelarfakta Ellen Svensson