Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Brottman förlänger med IBF Falun

20 maj 2020 13:30
Nyhet

Igår blev han utsedd till årets coach 19/20 och nu har han bestämt sig för att förlänga sitt kontrakt med IBF Falun för att ta tillbaka festen han anser sig blivit bestulen på i och med coronapandemin som ställde in slutspelet den gågna säsongen.


Ordförande Daniel Lindkvist:
-Från IBF Faluns sida är vi mycket glada över att Thomas Brottman valt att tacka ja till en kontraktsförlängning med option på förlängning efter den kommande säsongen. Thomas har under många år visat sig vara just det vi vill att IBF Falun som förening ska vara – en vinnare.

-Ledarskap är komplext, ledarskap i en prestationsmiljö som idrotten än mer så och Thomas har på ett inom innebandyn nära nog unikt sätt visat att han kan skapa en miljö där spelare ständigt utvecklas. Under en säsong där många inför seriestarten pratade om att en generationsväxling skulle kunna innebära att vi fick det lite tyngre gjorde IBF Falun istället ett historiskt bra resultat med alla tiders poängrekord som kvitto. Den prestationen är Thomas Brottmans ledarskap en central del i. Sedan avslutades säsongen på ett sätt som ingen varken önskade sig eller någonsin hade kunnat tro men som inte hade någonting med det sportsliga att göra. Även om vi känner stolthet över den prestation vi gjorde under säsongen som gick och inte ber om ursäkt för det SM-guld som mycket välförtjänt tilldelades oss så är jag övertygad om att både Thomas och spelartruppen går in i nästa säsong med en hunger efter att få ta hem ännu ett guld i Globen och befästa IBF Faluns position som världens bästa herrlag i innebandy, avslutar Daniel.

Thomas Brottman om förlängning med IBF Falun:
-Det känns skönt och inspirerande att få möjligheten att kunna fortsätta vinna ihop med denna grupp och förening. Jag vill tillsammans med staben och spelarna fortsätta utveckla och flytta gränser i vårt spel.

-Känslan, efter den avbrutna säsongen, är återupprättelse. Vi blev bestulna på festen pga pandemin. Den festen vill jag ta tillbaka, avslutar Thomas.