Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Patrik Klockare Bäck lämnar rollen som klubbchef

10 januari 2020 14:00
Nyhet

IBF Falun och Patrik Klockare Bäck har gemensamt kommit fram till ett beslut som innebär att Patrik lämnar rollen som Klubbchef.


Daniel Lindkvist, ordförande:

-Patrik har varit starkt förknippad med IBF Falun i många år och i många olika roller gjort mycket för föreningen och för innebandyn som sport. Han har varit spelare, tränare, sportchef och klubbchef och hela hans tid har präglats av kärlek till innebandyn och till IBF Falun. Men ingenting varar för evigt och vi har i dialog och i gott samförstånd landat i beslutet att Patrik lämnar över facklan till en efterträdare som så småningom ska komma på plats.

Jag vill å föreningens vägnar tacka Patrik för all tid, allt arbete och allt det engagemang han gett IBF Falun. Tillsammans har föreningen och Patrik upplevt fantastiska framgångar och jag är övertygad om att Patrik, som alltid kommer vara en del av den rosa familjen, kommer att få uppleva många fler stora segrar, om än från en mer avslappnad plats på läktaren, avslutar Daniel.

Patrik Klockare Bäck:

-Alla sagor har ett slut, så även min då jag har beslutat mig för att lämna posten som klubbchef i IBF Falun. Jag känner att jag med stolthet är klar med vad jag kunnat utföra och bidra med och lämnar med varm hand över stafettpinnen till klubben att göra klart med en ersättare som med full kraft och nya idéer kan ta klubben vidare in i framtiden.

Det är av vikt att en sådan i tid kan komma in i arbetet för att beredas rätt förutsättningar. Personligen känns det fantastiskt att kunna överlämna och se båda våra elitlag leda sina serier överlägset och jag är säker på att guldet kommer tillbaka till Falun igen. Damlaget kommer äntligen ta steget upp i finrummet igen och vårt akademilag (JAS) har stora möjligheter att vinna SM-guld även de.

-Jag vill passa på att tacka klubben, alla ledare och spelare, och inte minst alla våra funktionärer och fantastiska fans för den här tiden, avslutar Patrik.

IBF Falun räknar med att påbörja ett rekryteringsarbete för ny klubbchef under våren. Tills vidare kommer det operativa ansvaret att övertas av Daniel Lindkvist tillsammans med kansliets personal.