Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Måndag
03 Apr 1 match
Onsdag
05 Apr 1 match
Fredag
07 Apr 2 matcher
Söndag
09 Apr 1 match
Måndag
10 Apr 1 match
Onsdag
12 Apr 2 matcher
Fredag
14 Apr 1 match
Söndag
16 Apr 1 match
Lördag
22 Apr 1 match

Premiär för Studio IBF Falun Live!

27 oktober 2022 21:17

Nu flyttar vi Studio IBF Falun utanför Guide Arenas väggar och ned i centrala Falun! I samarbete med Diös blir Falangallerian ny inspelningsplats för vårt studioprogram, som dessutom körs live på Facebook för den som inte kan vara på plats men ändå vill få livekänslan.


Studio IBF Falun har varit ett populärt inslag och inspelningsplats har alltid varit Loungen i Guide Arena och publiken har kunnat ta del av programmet via vår hemsida. Nu lanseras ett helt nytt koncept, där man själv kan själv kan välja hur man vill uppleva innehållet!

"Tanken är att ta IBF Falun närmare stan, där folk i allmänhet är.", berättar IBF Faluns klubbchef Daniel Lindkvist om idén bakom att förflytta inspelningen. "Lugnet är fantastiskt på många sätt, men det är lite grann "vår egen bubbla" här uppe. Nu vill vi vara närmare den breda massan, nå fler av Falun invånare. Vi har funderat på idén ett längre tag men inte riktigt hittat rätt vad gäller plats. Redan förra säsongen var jag i kontakt med Stefan Carlsson på Diös kring utrymmet i Falangallerian men då var det en annan etablering på plats där. Nu när vi tog upp frågan igen var tajmningen dock rätt och det känns jättekul att kunna få köra Studio IBF Falun med riktigt livekänsla och mitt i standens puls.", säger Daniel.

Det är inte bara inspelningsplatsen som flyttas från matchmiljö i Guide ner till stadskärnan. Den rosa farbrorn Mats Ingels tas också från innerplan och pausstudion ner till centrala Falun och leder studiosatsningen den kommande säsongen. "Vi vet att Rosa Farbrorn är snudd på lika älskad av vår publik som spelarna är. Mats är dessutom ett superproffs, helt rätt skickad att leda ett liveformat", säger Daniel Lindkvist.

Premiär är fredag den 28 oktober kl 16:00 och just fredagar kl 16:00 är tänkt att vara en stående tid under säsongen. Studion kommer förstås att gästas av spelare och först ut av våra rosa stjärnor är Moa Jakobsson, Ebba Bognesand och Johan Rehn. Förutom intervjuer tar vi även med oss det nya frågesportinslaget som testades under senaste SSL-matcherna, IBF Falun Kahoot Challenge och vi utmanar både våra spelare, livepubliken och den som följer sändningen live via Facebook. Självklart blir det möjligheter att få spelarnas autografer eller kanske en selfie. Välkomna till Falangallerian och Studio IBF Falun Live!

DATUM FÖR STUDIO IBF FALUN LIVE:

Fredag 28/10 – 16:00

Fredag 18/11 – 16:00

Fredag 16/12 – 16:00

Fredag 20/1 – 16:00

Fredag 24/2 – 16:00

Fredag 17/3 – 16:00