Lördag
13 Mar 2 matcher
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Söndag
02 Maj 1 match

Oxdog - ny leverantör till IBF Falun

24 maj 2021 15:00
Samarbetspartner

De kommande fem säsongerna kommer herr och damlag i IBF Falun samt representationslagen i IBF Falun utveckling att spela med utrustning från nye leverantören Oxdog.


Mattias Eklund, grundare Oxdog:
-Vi är väldigt glada och stolta för vårt samarbete med IBF Falun och ser fram mot de kommande fem åren tillsammans och förhoppningsvis många år efter det. IBF Falun har en stark ungdomsverksamhet, egen stark profil med ett nytänk och högt ställda krav som vi gillar väldigt mycket säger grundaren av Oxdog, Mattias Eklund, .

Linus Hansson, Oxdog:
-IBF Faluns herrlag har tillhört den yttersta världseliten för klubblag en längre tid där man utvecklat flertalet landslagsspelare och är regerande svenska mästare och föreningen har ett starkt stöd från sina fans som även finns i den stora innebandyvärlden. Vi och IBF Falun jobbar aktivt med jämställdhet och vi ser fram mot att vara en del av jobbet föreningen gör med damlaget i SSL och vi tror att att damerna kan bli lika framgångsrika som herrarna de kommande åren. Vi hoppas och tror att vi tillsammans kan uppnå de målen, säger Linus Hansson på Oxdog. Som sagt är vi väldigt stolta över detta förtroende vi fått av IBF Falun och vi kommer göra er stolt över ha valt Oxdog som materielleverantör. Nu hoppas vi att vi snart kan se innebandyarenorna fyllas upp med alla fantastiska rosa fans igen, avslutar Linus Hansson på Oxdog.

Daniel Lindkvist, styrelseordförande IBF Falun:
-IBF Falun strävar hela tiden efter att hålla högsta nivå i allt vi gör. Från hur vi presterar på planen, till hur vi jobbar runt våra lag och i vår organisation och hur vi interagerar med våra fans. För att vara framgångsrik behöver vi ge våra spelare bästa möjliga förutsättningar att prestera. Vi har en stark tro över att vårt nya avtal med Oxdog de kommande fem åren kommer att öka våra chanser att nå vår vision, att vinna guld med både vårt dam och herrlag.

-Vi är glada över samarbetet med Oxdog och ser fram mot att starta denna gemensamma resa, en resa som jag personligen är övertygad som kommer bli framgångsrik, avslutar Daniel Lindkvist.

www.oxdog.net

#oxdog #boostyourperformance #oxdogteam #ibffalun #denrosafamiljen