Lördag
13 Mar 2 matcher
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 2 matcher
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Tisdag
06 Apr 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Söndag
02 Maj 1 match

NY TRÄNARSTAB FÖR HERRLAGET 2021/22

9 maj 2021 12:20
SSL Herr

Nu startar arbetet mot nästa säsong på allvar under ledning av nye huvudtränaren Niclas Hedstål. Det är nu också klart att han kommer att ha Christian Wagneryd vid sin sida som assisterande tränare kommande säsong.


Christian har en historia som spelare i IBF Falun mellan 2005 och 2011 och var också lagkapten för klubben under flera av de åren. Det innebär att förutom Thomas Brottman, som blir förbundskapten för Sveriges herrlandslag, så lämnar även Eric Björk och Thomas Holmgren sina uppdrag som assisterande tränare. Jag har haft bra samtal med båda två, säger sportchef Rickard Hedlund. De har gjort ett bra jobb under de här åren och det vet de om. Nu bygger vi ett nytt ledarskap och formerar vårt ledarteam lite annorlunda.

Thomas Holmgren var under säsongen utlånad till SSL-laget från sin ordinarie roll som sportsligt ansvarig i IBF Falun Utvecklings herrverksamhet, då serierna avbröts på grund av pandemin och tanken är att han återgår till den rollen kommande säsong.

-Vi vill tacka både Thomas och Eric för de insatser de gjort för föreningen, säger Rickard Hedlund som inte utesluter de båda kommer att ha roller även i SSL-verksamheten i framtiden.
-Absolut inte, de är duktiga ledare båda två. Vi säger inte hej då, vi säger på återseende, avslutar Rickard Hedlund.