Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Kevin Landgren klar för tre nya år i IBF Falun

18 mars 2021 11:30
SSL Herr

Lagbygget inför kommande säsong är sedan en tid tillbaka full igång och idag kan Rickard Hedlund meddela att han skrivit kontrakt med 21-årige Rättvikssonen Kevin Landgren som gäller de kommande tre säsongerna.


Sportchef Rickard Hedlund om Kevin Landgren:
-Jättekul att Kevin stannar kvar hos oss de kommande tre säsongerna och fortsätter sin fina utveckling som innebandyspelare hos oss. Kevin har gått genom vår akademi och varit drivande i JAS-laget och även tillhört toppskiktet i div 1-laget och sedan en tid tillbaka så finns han med oss i representationslaget där han gör det riktigt bra och utvecklas hela tiden. Kevin har en lite annorlunda spelstil och jag ser han som en riktig karaktärsspelare med mycket power i sitt spel och jag tror att om Kevin fortsätter att utvecklas lika fint de kommande åren så kommer han bli en tuff profil att hantera för våra motståndare som jag tror kommer bli viktig för oss att vinna framtida matcher och titlar, avslutar Rickard Hedlund.

Kevin Landgren om det nya kontraktet med IBF Falun:
-Jag är jätteglad och det känns helt underbart att skriva på det här kontraktet som gör att jag tillhör IBF Falun de kommande tre säsongerna. Ett av mina mål när jag kom till föreningen var att ta en plats i a-laget och med det här kontraktet klart kan jag sätta upp nya mål och jobba hårt för att bli en mer fysik spelare och försöka bli en mer ledande spelare i laget. Spelarna och ledarna i laget har tagit hand om mig på ett fantastiskt sätt sedan jag kom upp och det är verkligen här jag vill fortsätta bli en bättre innebandyspelare och hjälpa IBF Falun att vinna nya titlar, avslutar Kevin Landgren.