Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Lördag
21 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Lördag
28 Sep 2 matcher
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 2 matcher
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 2 matcher
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match

Emma Lundmark gör comeback - Holmbom förlänger

5 juli 2019 11:09

Efter flera års uppehåll drar hon nu återigen på sig tröjan. Emma Lundmark gör comeback i IBF Falun. Samtidigt står det också klart att Johanna Holmbom spelare vidare.


Det händer mycket nu kring IBF Faluns damtrupp inför nästa säsong. Tidigare i veckan presenterades Erika "Erran" Andersson. Nu kan vi mycket glädjande presentera en comeback av Emma Lundmark som efter flera års uppehåll nu är tillbaka i spel i IBF Falun.

  • Det är så klart jättekul att Emma väljer att komma tillbaka och spela med oss, säger en nöjd tränare och sportchef, Danne Dalbjer.

Samtidgit står det också klart att Johanna Holmbom som kom in med dunder och brak i laget mitt under förra säsongen och bara blev bättre och bättre nu väljer att spela vidare i laget.

  • Det är extremt kul att hon fortsätter och nu kommer att vara med från start på säsongen, får vara med laget och träna under hela försäsongen, kommenterar Danne Dalbjer.

Den senaste veckan har nu Erika Andersson, Emma Lundmark och Johanna Holmbom blivit klara för spel med laget den kommande säsongen.

  • De tre tillsammans, att få in den typen av spelare betyder väldigt mycket för oss. Att kunna fylla på med en sådan trio är oerhört viktigt för vårt lagbygge, som du förstår är jag väldigt nöjd med att få ha dem i laget, säger Danne.

Truppen börjar nu se riktigt stark ut, hur ser du på laget så här långt?

  • Det ser riktigt bra ut, vi har fyllt på med det vi vill så här långt men har inte stängt än utan tittar på kanske ytterligare någon spelare, berättar Danne Dalbjer avslutningsvis.