Lördag
24 Feb 2 matcher
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 2 matcher
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Emma Lundmark gör comeback - Holmbom förlänger

5 juli 2019 11:09

Efter flera års uppehåll drar hon nu återigen på sig tröjan. Emma Lundmark gör comeback i IBF Falun. Samtidigt står det också klart att Johanna Holmbom spelare vidare.


Det händer mycket nu kring IBF Faluns damtrupp inför nästa säsong. Tidigare i veckan presenterades Erika "Erran" Andersson. Nu kan vi mycket glädjande presentera en comeback av Emma Lundmark som efter flera års uppehåll nu är tillbaka i spel i IBF Falun.

  • Det är så klart jättekul att Emma väljer att komma tillbaka och spela med oss, säger en nöjd tränare och sportchef, Danne Dalbjer.

Samtidgit står det också klart att Johanna Holmbom som kom in med dunder och brak i laget mitt under förra säsongen och bara blev bättre och bättre nu väljer att spela vidare i laget.

  • Det är extremt kul att hon fortsätter och nu kommer att vara med från start på säsongen, får vara med laget och träna under hela försäsongen, kommenterar Danne Dalbjer.

Den senaste veckan har nu Erika Andersson, Emma Lundmark och Johanna Holmbom blivit klara för spel med laget den kommande säsongen.

  • De tre tillsammans, att få in den typen av spelare betyder väldigt mycket för oss. Att kunna fylla på med en sådan trio är oerhört viktigt för vårt lagbygge, som du förstår är jag väldigt nöjd med att få ha dem i laget, säger Danne.

Truppen börjar nu se riktigt stark ut, hur ser du på laget så här långt?

  • Det ser riktigt bra ut, vi har fyllt på med det vi vill så här långt men har inte stängt än utan tittar på kanske ytterligare någon spelare, berättar Danne Dalbjer avslutningsvis.