Söndag
03 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Torsdag
19 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Emma Lundmark gör comeback - Holmbom förlänger

5 juli 2019 11:09

Efter flera års uppehåll drar hon nu återigen på sig tröjan. Emma Lundmark gör comeback i IBF Falun. Samtidigt står det också klart att Johanna Holmbom spelare vidare.


Det händer mycket nu kring IBF Faluns damtrupp inför nästa säsong. Tidigare i veckan presenterades Erika "Erran" Andersson. Nu kan vi mycket glädjande presentera en comeback av Emma Lundmark som efter flera års uppehåll nu är tillbaka i spel i IBF Falun.

  • Det är så klart jättekul att Emma väljer att komma tillbaka och spela med oss, säger en nöjd tränare och sportchef, Danne Dalbjer.

Samtidgit står det också klart att Johanna Holmbom som kom in med dunder och brak i laget mitt under förra säsongen och bara blev bättre och bättre nu väljer att spela vidare i laget.

  • Det är extremt kul att hon fortsätter och nu kommer att vara med från start på säsongen, får vara med laget och träna under hela försäsongen, kommenterar Danne Dalbjer.

Den senaste veckan har nu Erika Andersson, Emma Lundmark och Johanna Holmbom blivit klara för spel med laget den kommande säsongen.

  • De tre tillsammans, att få in den typen av spelare betyder väldigt mycket för oss. Att kunna fylla på med en sådan trio är oerhört viktigt för vårt lagbygge, som du förstår är jag väldigt nöjd med att få ha dem i laget, säger Danne.

Truppen börjar nu se riktigt stark ut, hur ser du på laget så här långt?

  • Det ser riktigt bra ut, vi har fyllt på med det vi vill så här långt men har inte stängt än utan tittar på kanske ytterligare någon spelare, berättar Danne Dalbjer avslutningsvis.