Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Lilja klar för tre nya år

16 april 2020 10:45
Nyhet

IBF Falun och målvakten Emil Lilja har kommit överens om en förlängning som sträcker sig till och med säsongen 2022-2023.


Emil kom till IBF Falun från RIG Umeå IBF säsongen 2016-2017 och har under sin tid i Falun vunnit ett SM-guld och en Champions Cup.

Sportchef Rickard Hedlund om förlängningen med Emil:
-Det här är en riktigt bra förlängning för IBF Falun. Emil Lilja är nog den bäst tränade målvakten i SSL och med tanke på hans förra säsong, där han visade att han inom några år kommer bli en riktigt bra och stabil förstemålvakt i SSL så känns det riktigt bra att han stannar hos oss de tre kommande säsongerna.

Emil Lilja om att stanna kvar i IBF Falun:
-Det känns väldigt bra att stanna kvar här i Falun och att fortsätta utvecklas här i föreningen är väl egentligen det enda jag haft som mål. Jag har mycket kvar att ge och jag vet vart jag skall så jag ser fram mot de kommande säsongerna med IBF Falun. Som grupp har vi har tagit kliv och har haft en riktigt bra säsong nu senast vilket så klart ger mersmak. Vi hade så gärna vilja spela klart hela säsongen då vi hade något riktigt bra på gång och det får vi försöka ta med oss in i nästa säsong som någon form av revansch.

Hur mycket längtar du till matcherna drar i gång igen? -Så här mycket fritid som jag har nu har man inte haft på flera år så det finns inget jag längtar mer till än att få springa in i ett fullsatt Guide Arena inför det rosa havet igen.