Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Beslut om spel inför tomma läktare

12 mars 2020 11:12
Nyhet

Under gårdagen beslutade regeringen på Folkhälsomyndighetens rekommendation beslut om restriktioner för folksamlingar över 500 personer med anledning av Coronaviruset, ett beslut som påverkar IBF Faluns verksamhet närmast genom lördagens match mot Pixbo Wallenstam IBK. Vi nåddes också av beskedet att det första fallet av Coronavirus konstaterats i Dalarna.


IBF Falun är inte bara en innebandyförening, vi är en del av samhället. Våra supportrar finns i Falun, i Dalarna och i hela Sverige. Mot dessa har vi ett ansvar. Vi har också ett ansvar mot spelare, ledare och funktionärer, både i vårt eget lag men också i Pixbo. I en tid av stor osäkerhet bär vi alla, både individer och organisationer, ett gemensamt ansvar för att efter bästa förmåga bidra till att begränsa smittspridningen.

Vi har utifrån rådande situation beslutat att helgens avslutande grundseriematch mot Pixbo kommer att spelas inför tomma läktare. Vi kommer därefter att invänta de möten som under dagen äger rum mellan Riksidrottsförbundet och specialförbunden där både Svenska Innebandyförbundet och Svenska Superligan är representerade för att se hur resten av säsongen påverkas.

För återbetalning av biljetter, kontakta kansliet per mail på [email protected]. (OBS!!! Ange referenskoden i ditt mail på ditt köp).
Vi hoppas på förståelse för att återbetalning kan dröja en tid då vi behöver sammanställa återbetalningarna.

Vi fortsätter att noggrant bevaka händelseutvecklingen och kommer att kommunicera löpande i takt med att mer information når oss och beslut fattas.