Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Beslut om spel inför tomma läktare

12 mars 2020 11:12
Nyhet

Under gårdagen beslutade regeringen på Folkhälsomyndighetens rekommendation beslut om restriktioner för folksamlingar över 500 personer med anledning av Coronaviruset, ett beslut som påverkar IBF Faluns verksamhet närmast genom lördagens match mot Pixbo Wallenstam IBK. Vi nåddes också av beskedet att det första fallet av Coronavirus konstaterats i Dalarna.


IBF Falun är inte bara en innebandyförening, vi är en del av samhället. Våra supportrar finns i Falun, i Dalarna och i hela Sverige. Mot dessa har vi ett ansvar. Vi har också ett ansvar mot spelare, ledare och funktionärer, både i vårt eget lag men också i Pixbo. I en tid av stor osäkerhet bär vi alla, både individer och organisationer, ett gemensamt ansvar för att efter bästa förmåga bidra till att begränsa smittspridningen.

Vi har utifrån rådande situation beslutat att helgens avslutande grundseriematch mot Pixbo kommer att spelas inför tomma läktare. Vi kommer därefter att invänta de möten som under dagen äger rum mellan Riksidrottsförbundet och specialförbunden där både Svenska Innebandyförbundet och Svenska Superligan är representerade för att se hur resten av säsongen påverkas.

För återbetalning av biljetter, kontakta kansliet per mail på [email protected]. (OBS!!! Ange referenskoden i ditt mail på ditt köp).
Vi hoppas på förståelse för att återbetalning kan dröja en tid då vi behöver sammanställa återbetalningarna.

Vi fortsätter att noggrant bevaka händelseutvecklingen och kommer att kommunicera löpande i takt med att mer information når oss och beslut fattas.