Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Malte Lundmark förlänger till 2023

11 januari 2020 16:04
Nyhet

Sportchef Rickard Hedlund jobbar hårt med att forma framtidens IBF Falun och näste spelare att förlänga med klubben är Malte Lundmark som stannar kvar i Falun till och med säsongen 22-23.


Rickard Hedlund om Malte Lundmark:

-Det här är en oerhört viktig förlängning för IBF Falun och jag är väldigt glad att vi nått i mål med Malte. Vi påbörjade framtidens lag när vi förlängde med Emil Johansson i samband med Storvretamatchen och det känns verkligen som att vi är på rätt väg nu med Maltes signering.

-Jag brukar dela upp spelarna i två kategorier, behöva miljö eller vara miljö och Malte är verkligen vad jag kallar att vara miljö. Han klarar sig på egen hand med sitt fina skott, målsinne, snabbhet, passningsöga och han skapar en härlig miljö till de spelare laget som behöver det.

Malte Lundmark om att stanna i IBF Falun:

-Jag är jätteglad över att stanna i Falun och det känns skönt att veta att jag stannar här de kommande tre säsongerna. Snart tre år har jag var varit i Falun nu och jag känner att jag har utvecklats bra här och att jag blivit en bättre och bättre spelare för varje år. Vi har ett riktigt bra lag här och vi skall göra allt vi kan för att ta tillbaka vårt SM-guld till Falun.