Söndag
17 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Information med anledning av uppdaterade restriktioner

10 januari 2022 13:19

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har idag meddelat att man inför nya åtgärder och restriktioner med anledning av coronapandemin. Här följer information angående kommande biljettförsäljning.


Från och med onsdag den 12 januari införs en rad nya smittskyddsåtgärder. Det som främst berör IBF Falun och vår verksamhet är att det maximala deltagarantalet sätts till 500 personer, mot tidigare då antalet tillåtna besökare styrdes av möjligheten att hålla avstånd mellan sällskap vilket gjorde att vår kapacitet i Guide Arena blev ca 700 personer.

Detta innebär i praktiken att ni som har säsongsbiljetter och partnerkort fortfarande har era platser och kan gå på matcherna men att antalet tillgängliga lösbiljetter minskar. Vi kommer, såsom tidigare meddelats, att släppa upp matcherna en i taget en tid framöver men biljetter kommer säljas och det kommer att finnas ett antal lösbiljetter.

Även fortsättningsvis gäller vaccinpass för alla över 18 år. Har du säsongs- eller partnerkort men vet att du inte ska gå på en match? Isåfall är vi tacksamma om du vill meddela oss det på [email protected] så har vi möjlighet att erbjuda din plats till just den matchen någon annan.

Vi hoppas förstås att utvecklingen snart vänder och att vi åter får öppna upp dörrana till Guide Arena för alla som vill. Tills dess vi få fortsätta att hålla i, att hålla ut och att hålla avstånd. Tillsammans är vi IBF Falun!