Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 2 matcher
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Supertalang klar för IBF Faluns damer

8 april 2020 11:20
SSL Dam

Första nyförvärvet för IBF Faluns damlag är 18-årige talangen Lovisa Åström som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två säsongerna. Lovisa har den senaste säsongen spelat i Sirius men kommer från hösten att följa med på föreningens nystartade resa i SSL.


Sportchef/huvudtränare Daniel Daljber om värvningen av Lovisa:
-Vi har förstärkt laget med en spelartyp som jag känner att vi har saknat. Hon är en spelare som kliver utanför gränserna och vill ha ett stort individuellt ansvar. Lovisa är en riktigt vass poänggörare och min förhoppning är att hon är en spelare som kommer utmana om att vara en poängkung i laget när vi summerar säsongen. Vi värvar inte Lovisa bara kortsiktigt utan för att hon kommer vara en stor del i vårt långsiktiga mål som är att spela en final i Globen innan 2023 med IBF Falun. Hon har en otrolig utvecklingspotential och med Lovisa i laget känner verkligen jag att vi vässar till allt till nästa nivå.

Lovisa Åström om att ansluta till den rosa familjen:
-Det skall bli grymt kul att komma till Falun och vara med på den resa man nu skall påbörja i SSL. När jag spelade i Strömsbro så mötte jag Falun och tycker sedan dess att det är ett grymt bra lag som spelar en riktigt rolig innebandy där det inte bara handlar om två mål på planen utan mycket passningsspel vilket är något jag har saknat. IBF Falun har många skickliga spelare i laget och har verkligen spelat ihop sig på ett bra sätt de senaste åren och jag hoppas att jag kan smälta in bra i gruppen och kunna bidra med mitt spel

Hur beskriver du dig själv som spelare?
-Med mina 1.83cm så har jag blivit känd för min räckvidd men jag tycker även att jag har ett bra skott. Jag tycker om att göra mål och jag hoppas att jag kommer bidra med det även i IBF Falun.

Varmt välkommen till IBF Falun Lovisa!
-Tack så mycket! Jag längtar redan att få komma igång och spela matcher med laget.