Lördag
21 Dec 1 match
Fredag
03 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Tisdag
11 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Unga talanger flyttas upp och tre förlängningar

7 april 2020 15:38
SSL Dam

Kommande säsong spelar IBF Faluns damer i SSL och sportchef/huvudtränare Daniel Dalbjer har idag roliga nyheter att berätta gällande lagbygget.


Det handlar om de unga talangerna Malin Hanson, Emma Hansson, Alma Röhnisch och Madeleine Larsson som alla flyttas upp från IBF Faluns D1-lag.

Daniel Dalbjer om talangerna:.
-Vi har fyllt på truppen med fyra fantastiska talanger som på sikt kommer bli spelare som skall bygga stommen i framtidens IBF Falun.

Samtidigt är det även klart med tre spelare som väljer att förlänga sina kontrakt och stanna kvar i föreningen. Lovisa Stenberg, Agnes Edlund och Elvira Lövén följer med laget upp till SSL.

Daniel Dalbjer:.
-Kul att tjejerna tror på det vi har på gång här i Falun och vill forsätta sin resa tillsammans med oss. Lovisa kommer bli en fantastiskt tillgång för oss i SSL med hennes målskytte. Agnes är en riktig poängspelare och Elivra är en hårt arbetande back med riktigt fina handleder. Jag tror stenhårt på vårt kommande lag och med förlängning på dessa tre rutinerade spelare känner jag att står starka inför vad som komma skall, avslutar Daniel.